Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w 2,7TDI nie było Q,natomiast były wersie individual robione przez quattro gmbh i stąd ludzie mylą,taka wersja nazywała sie A4 B7 2.7 V6 TDI INDIVIDUAL QUATTRO GmbH

...przynajmniej z tego co mi wiadomo.

kurde jakieś pół roku temu było na aledrogo B7 2.7 TDI quattro chyba nawet czerwone :wink:

chyba że kiedyś było 3.0 :polew:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
automat za***ista sprawa, po miesiącu jazdy nie będziesz chciał więcej skrzyni manualnej :whistling:

100% racja a jeszcze jak się ma łopatki to już cud,miód i maliny :kox:

:hi:

Opublikowano

Chłopaki jak bez uszkodzeń zdjąć tylne oparcia foteli przednich s-line?

bo zakupiłem z siateczkami i chciałbym podmienić :kox:

Opublikowano
automat za***ista sprawa, po miesiącu jazdy nie będziesz chciał więcej skrzyni manualnej :whistling:

100% racja a jeszcze jak się ma łopatki to już cud,miód i maliny :kox:

:hi:

dokładnie! następne auto na pewno będzie Quattro z S-tronickiem albo Tipem :naughty:

Opublikowano
Audi A6 S Line 3.0 TDi Quattro 5dr SAT NAV 2005

można zamówić s line bez logo na siedzeniach??:eusathink:

Co myślicie, trochę ujowe zdjęcia

najbardziej ujowy to jest w tym aucie silnik :kwasny:

proponowałbym przenieść temat do zakupu kontrolowanego:wink:

Opublikowano

Narazie nie przenoszę bo przeglądam tylko z ciekawości a tutaj ludzie mają pojęcie o tym silniku, co w nim nie tak? Myślałem, że 233 konie są ok?:eusathink:

Opublikowano
Narazie nie przenoszę bo przeglądam tylko z ciekawości a tutaj ludzie mają pojęcie o tym silniku, co w nim nie tak? Myślałem, że 233 konie są ok?:eusathink:

233 KM = ASB wychodziło od drugiej połowy 2006 a auto z ogłoszenia 2005 :kwasny:

Opublikowano

233 KM = ASB wychodziło od drugiej połowy 2006 a auto z ogłoszenia 2005 :kwasny:

To ciekawe, zadzwonie może niech vin podadzą, dzięki za rady, jak już się na coś zdecyduję to wrzucę linka do oceny :hi: A co z siedzeniami? Wie ktoś? Może być full s line bez logo s line na fotelach??

Opublikowano

To ciekawe, zadzwonie może niech vin podadzą, dzięki za rady, jak już się na coś zdecyduję to wrzucę linka do oceny :hi: A co z siedzeniami? Wie ktoś? Może być full s line bez logo s line na fotelach??

tak może być

to chyba fotele z pakietu audi exclusive

Opublikowano

Zakładał ktoś dezaktywacje poduszki pasażera w B7 ?:eusathink:

Opublikowano
Chłopaki jak bez uszkodzeń zdjąć tylne oparcia foteli przednich s-line?

bo zakupiłem z siateczkami i chciałbym podmienić :kox:

zna ktoś dobry sposób? :hi:

Opublikowano

2,7 TDI to 3,0 TDI o mniejszym wykorbieniu. To tyle z różnic.

Koszt rozrządu w 3,0 TDI to 5K PLN za komplet części (ślizgi, łańcuchy, napinacze, zębatki) do tego trzeba doliczyć drobne części (uszczelki, śrubki etc.) i robociznę. Klapki jak już wspominano- AZ Serwis- rozwiązane dużo lepiej niż ori.

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

Jam mam fotele S-lnie bez napisu (nie wiem dlaczego?)

Opublikowano

To grubo za rozrzad!! :shock3: bo to na lancuchu? Co ile sie zmienia

Opublikowano

pewnie masz pakiet sport,nie s-line

Opublikowano

s-line wew. + zawias bv

Młody- 4 łańcuchy. Audi na początku mówiło, że lifetime. Później stwierdziło, że lifetime to 250kkm. Często bywa tak, że w granicach 200kkm trzeba się szykować na zmianę.

Mnie cała impreza (rozrząd (spotkanie zaworu z tlokiem), klapki, dwumas, sprzęgło, dpf) kosztowała trochę ponad 15k.

Opublikowano
s-line wew. + zawias bv

wydawało mi sie że cuber kupił auto z jasna podsufitką i zmieniał na s-line:eusathink:,przynajmniej tak ja z sobieszewa zapamiętałem:co: