arturkw Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 j.w dzis założyłem używane zawieszenie na przód FK i jak naginam przód auta z lewej i z prawej strony coś skrzypi?? co to moze byc??
kamelus_ Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 przyczyną jest zawias firmy FK Niektóre tanie zawieszenia tak mają... Szwagier tak miał z MTS. Nic nie dała wymiana na gwarancji. W końcu sprzedał kupił koni i ma cisze
PiterA4 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 bialy smar w spreyu czasami pomaga
pioteros Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 poluzuj i przesmaruj drążek stabilizatora na gumach trzymających go, i skręć dopiero jak auto stoi na kołach mam u siebie poliuretanowe tuleje, po jakims czasie smar się wytarł i zaczeły straszne hałasować na nierównościach poprzecznych, przesmarowałem graftowym smarem i cisza
Jaszczur87 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 a może skrzypi na łożysku amortyzatora?
Kukis Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 czasami zawias musi się ułożyć po rozmontowaniu kolumny, więc jeśli wszystko dobrze poskładane to zrób mały off-road (500m po nawierzchni zmuszającej amortyzatory do dużych wychyleń) tak, żeby koła trochę polatały
Rekomendowane odpowiedzi