easyone Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam widzialem kiedys na parkingu Audi A4 z plastikowa owiewka maski przedniej. Szukalem troche w internecie ale znalazlem owiewki tylko do innych Aut nic do A4. Wie ktos moze gdzie mozna cos takiego dostac ?
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Możesz mi wytłumaczyc co to jest ta "owiewka maski " ? lub dać fotkę nawet na innym aucie?
easyone Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 http://www.jotpel.pl/produ.html tutaj mozna znalezc do innych aut. odrazu zaznaczam ze nie podobaja mi sie one na tych autach, uwazam ze pasuja raczej do ciemnych kolorow zlewaja sie wtedy z caloscia. jak ktos duzo jezdzi dobrze to chroni przed odpryskami. no i na takiej samej jak moja audi ciemne b5 kombi wygladalo to naprawde ladnie :> pozdrawiam zalezy mi tylko na plastiku.
Cuber Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Panowie nie róbmy jaj z tymi owiewkami kurde kto by coś takiego chcial miec na masce :gwizdanie:
easyone Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 dobra panowie zaprzestaje poszukiwan :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 stanik na maske jeszcze ujdzie ... ale plstikowa owiewka
EndriuGiz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 nie no przesada z ta owiewka jest do bani
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Owiewka to pasuje ,ale do amerkańskich vanów :th:
EndriuGiz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 o do vanow to sie zgodze ale nie do a4
pre_pl Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 profesjonalne BRA na maskę jeszcze ujdzie, jeśli oczywiście jest doskonale wykonane. Zwłaszcza jeśli jeździsz w warunkach "mało drogowych". Reszta owiewek to mało się przyda według mnie, a i auto słabo wygląda.
slaweq Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 A4 z takim czymś to by wygladał delikatnie mówiąc śmiesznie...
sokolnh Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 profesjonalne BRA na maskę jeszcze ujdzie, jeśli oczywiście jest doskonale wykonane. dokładnie, jesli chcesz jakomś osłone na maskę, który jeszcze w miare wygląda to tylko BRA, przy czym auto musi być jakoś ładnie zrobione żeby sie to dobrze komponowało
Rekomendowane odpowiedzi