Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzięki Zaraz zerknę... ...no i proszę, na dzień dobry boom i... Tom77
Cineksik Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 daj znać później jak to się cenowo przedstawia u naszych forowych sprzedawców, bo może trzeba będzie zminić mojego dostawcę
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Spoko, napisałem PW - jak dostanę odpowiedź - podeślę Ci info
stuwa Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 jak dostanę odpowiedź - podeślę Ci info to ja też poproszę
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeszcze nie odpisał... Autko zaprowadziłem do "szybiarzy" - zielony Pilkington z ciemnym pasem razem z założeniem będzie mnie kosztował 590zł. Odbiór jeszcze dziś. Uff przynajmniej o dowód będe spokojny - teraz tylko żeby klocki dały radę. BTW - jakie klocki zaproponujecie? Nowe zakładam jednak na obecne tarcze - najwyżej po swapie kupię jeszcze raz. Poziek dla 312 zalecał Textary - dla serii 288 myslę o ATE. Teraz nie wiem czy są jakieś różne typy/modele - czy też bierze się to co odpowiada nr kat. AUDI.
skovroon Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeszcze nie odpisał... Autko zaprowadziłem do "szybiarzy" - zielony Pilkington z ciemnym pasem razem z założeniem będzie mnie kosztował 590zł. Odbiór jeszcze dziś. Uff przynajmniej o dowód będe spokojny - teraz tylko żeby klocki dały radę. BTW - jakie klocki zaproponujecie? Nowe zakładam jednak na obecne tarcze - najwyżej po swapie kupię jeszcze raz. Poziek dla 312 zalecał Textary - dla serii 288 myslę o ATE. Teraz nie wiem czy są jakieś różne typy/modele - czy też bierze się to co odpowiada nr kat. AUDI. ja kupilem do ORI tarcz 288 klocki ATE i nie ma sie do czego pzyczepic :good:
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 No to tym bardziej... Tomku taśma kupiona ale znów cholera nie mam kiedy na pocztę wyskoczyć. Podeślij mi swój adres na pw.
massiwo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 to moj pierwszy post, wiec mozesz czuc sie zaszczycony piekna... sucz :> sam ozdabiales listwy wokol szyb? nie planujesz maznac felg na czarno?
HiRide Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 to moj pierwszy post, wiec mozesz czuc sie zaszczycony piekna... sucz :> sam ozdabiales listwy wokol szyb? nie planujesz maznac felg na czarno? pierwszy post piszemy tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/newbie-b3.0/
massiwo Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 pierwszy poza tym, zapoznałem się z regulaminem zatem witam Cie HiRide jeszcze raz
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzięki massiwo - witamy na forum Listwy ozdobne zakładała mi firma która wymieniała mi tylne boczne szybki - samemu nie dałbym rady, przede wszystkim z powodu konieczności przełożenia w/w szyb przy przesiadce z czarnych ramek na "chrom"... Jeśli chodzi o felgi - schwarzpakiet mnie nie interesuje Jak już znajdę fele z wzorkiem od RS4 - na zewnątrz polerka, w środku ciemne - to jedyny ciemny akcent przy felgach który planuję
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jak już znajdę fele z wzorkiem od RS4 - na zewnątrz polerka, w środku ciemne - to jedyny ciemny akcent przy felgach który planuję Nie... nie rob tego... bedzie pasztet.
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Chyba masz rację, na początek założę bez przeróbek i zobaczymy
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Czarny srodek + polerka z zewnatrz kojarzy mi sie tylko z tania replika rodem z Chin... Najpierw naciesz sie ori wzorem, moim zdanime bedzie koksik przy 19".
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 I tak zrobię Flyer Ok wracając do tematu cen: -tarcze przód 312mm ATE 200 zł/szt, Brembo 195 zł/szt, Lucas 170 zł/szt -klocki przód Textar 180 zł/kpl. ATE 210 zł/kpl. Jeśli chodzi o jażma to nie mam info, ponoć ATE ich nie robi - nie wiem jak to teraz ruszyć... Przy okazji jeśli chodzi o ceny klocków do seryjnych tarcz (w 1.9TDi) -przód ATE 210 zł/kpl -tył ATE 115 zł/kpl No nic - zamawiam
Cineksik Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no to moje źródło nie jest złe (u mnie 280 zł za przód i tył)
Bart-S Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 No to naprawdę nieźle - tutaj jeszcze transport dojdzie...[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 05:12_________________________________________________Klocki i płyn już czekają na wymianę Koszt 380zł razem z wysyłką... Tutaj podziękowania dla koleki TOM77 za profesjonalnie i szybko przeprowadzoną transakcję (towar był u mnie na drugi dzień po dokonaniu zamówienia). Przy okazji... przednia szyba wymieniona Szyba 470zł, +20zł klej +100zł robocizna. Wrzucam foty "ku pamięci" (kuźwa historia tego auta będzie lepsza niż w ASO ): Wydechu od 2.5FWD ani dokładki do S-Line'a jeszcze nie udało mi się znaleźć. Polowanie na felgi z wzorem RS4 od A6 też narazie bez powodzenia. Jeśli ktoś z Was ma namiar na w/w graty - bardzo proszę o info... Póki co zdecydowałem się na zakup nowego kompletu opon na przód bo obecne Pirelki wyglądają już bardzo marnie... Przekładka (także Michelin PilotSport) po powrocie z urlopu czyli na początku sierpnia... Autko było też polerowane u lakiernika - z efektu jestem bardzo zadowolony, zniknęły wszystkie rysy (najbardziej bałem się o "okręgi" z myjki automatycznej ale wszystko ładnie zeszło - nawet rysa maska->błotnik ).
Rekomendowane odpowiedzi