Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzięki Zaraz zerknę... ...no i proszę, na dzień dobry boom i... Tom77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 daj znać później jak to się cenowo przedstawia u naszych forowych sprzedawców, bo może trzeba będzie zminić mojego dostawcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Spoko, napisałem PW - jak dostanę odpowiedź - podeślę Ci info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwa Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 jak dostanę odpowiedź - podeślę Ci info to ja też poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeszcze nie odpisał... Autko zaprowadziłem do "szybiarzy" - zielony Pilkington z ciemnym pasem razem z założeniem będzie mnie kosztował 590zł. Odbiór jeszcze dziś. Uff przynajmniej o dowód będe spokojny - teraz tylko żeby klocki dały radę. BTW - jakie klocki zaproponujecie? Nowe zakładam jednak na obecne tarcze - najwyżej po swapie kupię jeszcze raz. Poziek dla 312 zalecał Textary - dla serii 288 myslę o ATE. Teraz nie wiem czy są jakieś różne typy/modele - czy też bierze się to co odpowiada nr kat. AUDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeszcze nie odpisał... Autko zaprowadziłem do "szybiarzy" - zielony Pilkington z ciemnym pasem razem z założeniem będzie mnie kosztował 590zł. Odbiór jeszcze dziś. Uff przynajmniej o dowód będe spokojny - teraz tylko żeby klocki dały radę. BTW - jakie klocki zaproponujecie? Nowe zakładam jednak na obecne tarcze - najwyżej po swapie kupię jeszcze raz. Poziek dla 312 zalecał Textary - dla serii 288 myslę o ATE. Teraz nie wiem czy są jakieś różne typy/modele - czy też bierze się to co odpowiada nr kat. AUDI. ja kupilem do ORI tarcz 288 klocki ATE i nie ma sie do czego pzyczepic :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No to tym bardziej... Tomku taśma kupiona ale znów cholera nie mam kiedy na pocztę wyskoczyć. Podeślij mi swój adres na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
massiwo Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 to moj pierwszy post, wiec mozesz czuc sie zaszczycony piekna... sucz :> sam ozdabiales listwy wokol szyb? nie planujesz maznac felg na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 to moj pierwszy post, wiec mozesz czuc sie zaszczycony piekna... sucz :> sam ozdabiales listwy wokol szyb? nie planujesz maznac felg na czarno? pierwszy post piszemy tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/newbie-b3.0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
massiwo Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 pierwszy poza tym, zapoznałem się z regulaminem zatem witam Cie HiRide jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzięki massiwo - witamy na forum Listwy ozdobne zakładała mi firma która wymieniała mi tylne boczne szybki - samemu nie dałbym rady, przede wszystkim z powodu konieczności przełożenia w/w szyb przy przesiadce z czarnych ramek na "chrom"... Jeśli chodzi o felgi - schwarzpakiet mnie nie interesuje Jak już znajdę fele z wzorkiem od RS4 - na zewnątrz polerka, w środku ciemne - to jedyny ciemny akcent przy felgach który planuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jak już znajdę fele z wzorkiem od RS4 - na zewnątrz polerka, w środku ciemne - to jedyny ciemny akcent przy felgach który planuję Nie... nie rob tego... bedzie pasztet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Oby tak nie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Chyba masz rację, na początek założę bez przeróbek i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Czarny srodek + polerka z zewnatrz kojarzy mi sie tylko z tania replika rodem z Chin... Najpierw naciesz sie ori wzorem, moim zdanime bedzie koksik przy 19". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 I tak zrobię Flyer Ok wracając do tematu cen: -tarcze przód 312mm ATE 200 zł/szt, Brembo 195 zł/szt, Lucas 170 zł/szt -klocki przód Textar 180 zł/kpl. ATE 210 zł/kpl. Jeśli chodzi o jażma to nie mam info, ponoć ATE ich nie robi - nie wiem jak to teraz ruszyć... Przy okazji jeśli chodzi o ceny klocków do seryjnych tarcz (w 1.9TDi) -przód ATE 210 zł/kpl -tył ATE 115 zł/kpl No nic - zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 no to moje źródło nie jest złe (u mnie 280 zł za przód i tył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 No to naprawdę nieźle - tutaj jeszcze transport dojdzie...[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 05:12_________________________________________________Klocki i płyn już czekają na wymianę Koszt 380zł razem z wysyłką... Tutaj podziękowania dla koleki TOM77 za profesjonalnie i szybko przeprowadzoną transakcję (towar był u mnie na drugi dzień po dokonaniu zamówienia). Przy okazji... przednia szyba wymieniona Szyba 470zł, +20zł klej +100zł robocizna. Wrzucam foty "ku pamięci" (kuźwa historia tego auta będzie lepsza niż w ASO ): Wydechu od 2.5FWD ani dokładki do S-Line'a jeszcze nie udało mi się znaleźć. Polowanie na felgi z wzorem RS4 od A6 też narazie bez powodzenia. Jeśli ktoś z Was ma namiar na w/w graty - bardzo proszę o info... Póki co zdecydowałem się na zakup nowego kompletu opon na przód bo obecne Pirelki wyglądają już bardzo marnie... Przekładka (także Michelin PilotSport) po powrocie z urlopu czyli na początku sierpnia... Autko było też polerowane u lakiernika - z efektu jestem bardzo zadowolony, zniknęły wszystkie rysy (najbardziej bałem się o "okręgi" z myjki automatycznej ale wszystko ładnie zeszło - nawet rysa maska->błotnik ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bartek ile za polerkę dałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi