siemian Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 teraz wiem ale wtedy nie wiedziałem
julo23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bart-s ja chyba do Ciebie przyjade ty to jesteś jednak the beściak i dla Ciebie takie mody jak ja mam do zrobienia to pikuś. Mam do odblokowania tuner Tv i mozna by zrobić el. szyby z tyłu A tak na poważnie to kawał dobrej roboty. A twoja A4 to obiekt zazdrości
Bart-S Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 Julo nie widzę problemu - ale najwcześniej na wiosnę (jeśli chodzi o elektrykę z tyłu bo TVF pewnie sam zrobisz na dniach ). Lepiej się działa przy bardziej sprzyjającej aurze
siemian Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bart-s ja chyba do Ciebie przyjade ty to jesteś jednak the beściak i dla Ciebie takie mody jak ja mam do zrobienia to pikuś. Mam do odblokowania tuner Tv i mozna by zrobić el. szyby z tyłu A tak na poważnie to kawał dobrej roboty. A twoja A4 to obiekt zazdrości mówiłem Ci żebyś mnie odwiedził. Masz bliżej
julo23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dobra Siemian, zapomniałem że mnie zapraszałeś. Jeśli nie sprzedam gadżetów do wiosny to zdziałamy coś dalej w tym temacie. Dobra EOT.
variocustoms Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bart-S może zaczniesz rezać mojego F-150 ? jak by nie było to tylko skórzanej tapicerki brakuje, niczego więcej mi nie brakuje moja pomoc w montażu postojów LED wygląda w porównaniu do twoich modów jak przedszkole
Młody_drog Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dobra Siemian, zapomniałem że mnie zapraszałeś. Jeśli nie sprzedam gadżetów do wiosny to zdziałamy coś dalej w tym temacie. Dobra EOT. Masz może numery pinów do bezpieczników pod elek szyby? Z tego co pamiętam to s23 i s280, potrzebuję numery pinów a tu kupa
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mateo ....masz rację ( Bartek ) TO JEST NAJBARDZIEJ WYPASIONA FURA NA FORUM U mnie jest to samo z pakowaniem kasy w auto i reakcją znajomych ale ja wiem swoje smuce się tylko ,że syn nie ma takiego bakcyla ahh widzisz u Ciebie jest na odwrót aniżeli u mnie gdyby mój starszy miał takiego bakcyla jak Ty masz
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mateo ....masz rację ( Bartek ) TO JEST NAJBARDZIEJ WYPASIONA FURA NA FORUM U mnie jest to samo z pakowaniem kasy w auto i reakcją znajomych ale ja wiem swoje smuce się tylko ,że syn nie ma takiego bakcyla ahh widzisz u Ciebie jest na odwrót aniżeli u mnie gdyby mój starszy miał takiego bakcyla jak Ty masz Pokaż Ojcu kilka wyrezanych aut z forum ..... i wspomnij o mnie ( wiek jak najbardziej prawdziwy ) to może zrozumie BTW: Mam syna w "prawie"Twoim wieku....... Sory Bartek za OT
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie przeszkadza mi to - mój wątek i zezwalam na OT
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 BTW - navi zaktualizowana do 0750 z PL Menu i odblokowanym TVFree. Tym razem udało się bez problemów - Marek... dzięki za soft Lecę zaadaptować navi i przy okazji pstryknąć kilka fotek
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mateo ....masz rację ( Bartek ) TO JEST NAJBARDZIEJ WYPASIONA FURA NA FORUM U mnie jest to samo z pakowaniem kasy w auto i reakcją znajomych ale ja wiem swoje smuce się tylko ,że syn nie ma takiego bakcyla ahh widzisz u Ciebie jest na odwrót aniżeli u mnie gdyby mój starszy miał takiego bakcyla jak Ty masz Pokaż Ojcu kilka wyrezanych aut z forum ..... i wspomnij o mnie ( wiek jak najbardziej prawdziwy ) to może zrozumie BTW: Mam syna w "prawie"Twoim wieku....... Sory Bartek za OT Bartek PIXI i starszy na dodatek jeździ b7-ką :gwizdanie: obawiam się że to niestety nie pomoże, ciężki orzech do zgryzienia dziwię się że Twój młodszy w takim wieku nie ma bakcyla do motoryzacji.
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 dziwię się że Twój młodszy w takim wieku nie ma bakcyla do motoryzacji. Ja tam się nie dziwię - 3 lata temu (czyli gdy jeszcze liczyłem sobie 26 wiosen) nie wiedziałem jak się postojówkę zmienia i od motorowni oraz elektryki trzymałem się najdalej jak tylko można. A teraz lubię sam pogrzebać. Myślę, że to w dużej mierze kwestia przyswojenia sobie tematu, którego się nie rozumie... W pewnym sensie zostałem do tego zmuszony a teraz... na pewno nie żałuję
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 BTW - navi zaktualizowana do 0750 z PL Menu i odblokowanym TVFree. Tym razem udało się bez problemów - Marek... dzięki za soft Lecę zaadaptować navi i przy okazji pstryknąć kilka fotek Nie wysiedzi dłużej na miejscu - MEGA REZACZ
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie wysiedzi dłużej na miejscu - MEGA REZACZ ...jutro instalacja kiery ...pewnie byłoby dziś ale nie mam torxa "8" z trzpieniem 10cm
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 dziwię się że Twój młodszy w takim wieku nie ma bakcyla do motoryzacji. Ja tam się nie dziwię - 3 lata temu (czyli gdy jeszcze liczyłem sobie 26 wiosen) nie wiedziałem jak się postojówkę zmienia i od motorowni oraz elektryki trzymałem się najdalej jak tylko można. A teraz lubię sam pogrzebać. Myślę, że to w dużej mierze kwestia przyswojenia sobie tematu, którego się nie rozumie... W pewnym sensie zostałem do tego zmuszony a teraz... na pewno nie żałuję Pogrzebać to i ja bardzo lubię Dziwił bym się jak byś napisał że żałujesz ..... [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:50_________________________________________________ Nie wysiedzi dłużej na miejscu - MEGA REZACZ ...jutro instalacja kiery ...pewnie byłoby dziś ale nie mam torxa "8" z trzpieniem 10cm Drugiej , przecież jedna wystarczy ..... nie bij [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:51_________________________________________________Badboy może się zamienimy na Święta ..... :polew:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 dziwię się że Twój młodszy w takim wieku nie ma bakcyla do motoryzacji. Ja tam się nie dziwię - 3 lata temu (czyli gdy jeszcze liczyłem sobie 26 wiosen) nie wiedziałem jak się postojówkę zmienia i od motorowni oraz elektryki trzymałem się najdalej jak tylko można. A teraz lubię sam pogrzebać. Myślę, że to w dużej mierze kwestia przyswojenia sobie tematu, którego się nie rozumie... W pewnym sensie zostałem do tego zmuszony a teraz... na pewno nie żałuję Pogrzebać to i ja bardzo lubię Dziwił bym się jak byś napisał że żałujesz ..... [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:50_________________________________________________ Nie wysiedzi dłużej na miejscu - MEGA REZACZ ...jutro instalacja kiery ...pewnie byłoby dziś ale nie mam torxa "8" z trzpieniem 10cm Drugiej , przecież jedna wystarczy ..... nie bij [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:51_________________________________________________Badboy może się zamienimy na Święta ..... :polew: haha święta magiczny czas kto wie
siemian Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie wysiedzi dłużej na miejscu - MEGA REZACZ ...jutro instalacja kiery ...pewnie byłoby dziś ale nie mam torxa "8" z trzpieniem 10cm ja mam 3. tak na wszelki wypadek
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Bartek zobacz .... potrzebujesz torksa i zaraz się znajduje bratnia dusza :gwizdanie: Na poważnie , o jakiek kierze mówisz
Rekomendowane odpowiedzi