Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej kupić już osłony z blendami bose i wymienić :) nie są drogie a efekt :shocked:

zalezy o jaki efekt chodzi :tongue4:

mam ori bose ale mysle zmienic ta blende bo mnie wkurza ten wytarty emblemat

ciekawe dlaczego tylko jeden jest starty :mysli:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież jak nakleję logo na blendę to będzie tak samo jak z fabryki (podobnie jak znaczek S-Line na listwach ochronnych drzwi) - chyba że się mylę i ori logo jest jakoś inaczej wkoponowane w blendę... Mariusz znów prośba do Ciebie - zrobisz fotkę? :>

Opublikowano

wiesz ja kupiłem wszystkie 4 nówki sztuki z blendami za 40 zł i wymieniłem..swoje miałem już poniszczone a od strony kierowcy był połamany :)

Opublikowano

Adaś - zrób fotkę zobaczę jak to wygląda i porównam z "naklejką".

Opublikowano

Bartek, trojkaty masz nowe z ASO? Jaki to koszt? Moje tez sa juz troche zniszczone...

Opublikowano

Przecież jak nakleję logo na blendę to będzie tak samo jak z fabryki (podobnie jak znaczek S-Line na listwach ochronnych drzwi) - chyba że się mylę i ori logo jest jakoś inaczej wkoponowane w blendę... Mariusz znów prośba do Ciebie - zrobisz fotkę? :>

moge udzialac fotke ale komorka bo aparat bede mial w niedziele ....chyba ze znajdziesz na allegro cos

juz teraz Ci moge napisac ze emblematy bose sa wpasowanie w blendy bo maja one specjalne wyciecia na te emblematy tak ze tworza one rowna plaszczyzne z maskownica :tongue4:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 09:37_________________________________________________widac jak na dloni :)

http://allegro.pl/item734240708_rarytas_bose_blenda_glosnika_audi_a4_01_07.html

Opublikowano

a czy trzeba cały boczek zdejmować żeby wyminić cały blende?

Bartek o co chodzi z tym pakietem na klamkę od drzwi?

Opublikowano

Fly - niestety po 122zyla za szt. :/

Mario - patrzę na te foty i nie widzę wnęki na logo, jak dla mnie ta blenda z allegro ma naklejkę :decayed:

Luke - ...i dymi równo :)

rear11.JPG

Marcin - do wymiany blendy trzeba ściągnąć tapicerkę drzwi i wyjąć ramę okna ;( Ale czego się nie robi dla niuni ;) Co do klamki - jednym z elementów pakietu oświetlenie były podświetlane na czerwono klamki drzwi. Jako że pakiet u mnie jest niepełny (brakuje dodatkowych świateł w drzwiach, podłodze oraz oświetleniu kubka i schowka na monety) postanowiłem to dorezać :decayed:

Opublikowano

No koncowki... konkretne :decayed:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 13:39_________________________________________________Oczywiscie wyglada super :good:

Opublikowano

Fly - niestety po 122zyla za szt. :/

Mario - patrzę na te foty i nie widzę wnęki na logo, jak dla mnie ta blenda z allegro ma naklejkę :decayed:

Luke - ...i dymi równo :)

rear11.JPG

Marcin - do wymiany blendy trzeba ściągnąć tapicerkę drzwi i wyjąć ramę okna ;( Ale czego się nie robi dla niuni ;) Co do klamki - jednym z elementów pakietu oświetlenie były podświetlane na czerwono klamki drzwi. Jako że pakiet u mnie jest niepełny (brakuje dodatkowych świateł w drzwiach, podłodze oraz oświetleniu kubka i schowka na monety) postanowiłem to dorezać :decayed:

oj Bartek popatrz sobie na rant ktory otacza emblemat bose i zwroc uwage na to ze emblemat jest na rowni z plaszczyzna oslony a nie lezy na niej :)[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 14:47_________________________________________________

No koncowki... konkretne :decayed:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 13:39_________________________________________________Oczywiscie wyglada super :good:

spodobal Ci sie rant? :)

Opublikowano

Rant jest ok, ale ja bym nie mógł mieć takiego mając świra na punkcie czystości pewnych elementów - u mnie mógłby rant być przypalony tak jak kiedyś w pewnej serii tłumików Remusa.

Opublikowano

Rant jest ok, ale ja bym nie mógł mieć takiego mając świra na punkcie czystości pewnych elementów - u mnie mógłby rant być przypalony tak jak kiedyś w pewnej serii tłumików Remusa.

ja mam rant zawiniety do srodka i dziennie albo co dwa dni biore scierke i przecieram dolna czesc rantu z sadzy :D gdybym tego nie robil to po tygodniu mialbym problem ze zdrapaniejm tej skorupy

pozatym minusem dwoch wydechow w naszych 1.9 jest to ze przynajmniej u mnie po tygodniu caly tyl jest lekko szary z sadzy :blink:

Opublikowano

pozatym minusem dwoch wydechow w naszych 1.9 jest to ze przynajmniej u mnie po tygodniu caly tyl jest lekko szary z sadzy :blink:

God bless black Ebony pearl :decayed:

Mariusz, na fotkach z allegro nie widzę tego "zagłebienia" :gwizdanie: Zrób u siebie pod właściwym kątem to uwierzę :naughty:

Opublikowano

Jest zaglebienie, jest. Logo BOSE jest "wtopione" w kratke. Jak przykleisz je do blend... to moim zdaniem bedzie slabo.

W dodatku to taki sticker-tuning, bo masz tylko wzmaka :wink4:

Opublikowano

Jest zaglebienie, jest. Logo BOSE jest "wtopione" w kratke. Jak przykleisz je do blend... to moim zdaniem bedzie slabo.

W dodatku to taki sticker-tuning, bo masz tylko wzmaka :wink4:

no nareszcie ktos potwierdzil to co pisze :notworthy: fotki juz sa z aukcji ale jak bedziesz chcial Bartek to w niedziele zrobie fotke :good: oprocz tego ze w oslonach glosnikow jest zaglebienie to jeszcze ori emblematy bose maja dwa male czpienie po lewej i prawej stronie ktore pasuje sie w otwory w oslonie :)

Opublikowano

Nie no Fly - nie miałem zamiaru nic kleić póki pod blęndą nie zagości to co trzeba. Czyli stickery mam ori (są trzpienie) - potrzebna tylko blenda z wgłębieniem pod Bose. Mariusz teraz mam wyrzuty sumienie że w Ciebie nie wierzyłem :) Miałeś rację. Dzięki, za info.

Siedzę już w pracy - przed chwilą wróciłem z rezania. Nie wszystko udało się zrobić, zostało trochę pierdół na sobotę - zdążyliśmy machnąć trójkąty i wzmaka. Powiem szczerze że jestem pod wrażeniem - jechałem autem jakieś 15 minut a jeszcze mnie głowa od basu napierdziela - BOSE obsługuje tylko tył i to narazie tylko na seryjnych głośnikach ale różnicę czuć/słychać od razu. Bas jest o wiele przyjemniejszy - nie ma typowego dla Harmana "jebs, jebs" - jest za to ładnie ciągnąca się fala która powoduje że żołądek zaczynam mi intesywniej pracować. Ogarnę papiery i napiszę coś jeszcze...

Po rezanku:

BoseInst.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...