HiRide Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 najlepiej kupić już osłony z blendami bose i wymienić nie są drogie a efekt zalezy o jaki efekt chodzi mam ori bose ale mysle zmienic ta blende bo mnie wkurza ten wytarty emblemat ciekawe dlaczego tylko jeden jest starty
Bart-S Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Przecież jak nakleję logo na blendę to będzie tak samo jak z fabryki (podobnie jak znaczek S-Line na listwach ochronnych drzwi) - chyba że się mylę i ori logo jest jakoś inaczej wkoponowane w blendę... Mariusz znów prośba do Ciebie - zrobisz fotkę? :>
adamooo Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 wiesz ja kupiłem wszystkie 4 nówki sztuki z blendami za 40 zł i wymieniłem..swoje miałem już poniszczone a od strony kierowcy był połamany
Bart-S Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Adaś - zrób fotkę zobaczę jak to wygląda i porównam z "naklejką".
Flyer Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Bartek, trojkaty masz nowe z ASO? Jaki to koszt? Moje tez sa juz troche zniszczone...
HiRide Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Przecież jak nakleję logo na blendę to będzie tak samo jak z fabryki (podobnie jak znaczek S-Line na listwach ochronnych drzwi) - chyba że się mylę i ori logo jest jakoś inaczej wkoponowane w blendę... Mariusz znów prośba do Ciebie - zrobisz fotkę? :> moge udzialac fotke ale komorka bo aparat bede mial w niedziele ....chyba ze znajdziesz na allegro cos juz teraz Ci moge napisac ze emblematy bose sa wpasowanie w blendy bo maja one specjalne wyciecia na te emblematy tak ze tworza one rowna plaszczyzne z maskownica [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 09:37_________________________________________________widac jak na dloni http://allegro.pl/item734240708_rarytas_bose_blenda_glosnika_audi_a4_01_07.html
Ukasz699 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Barti graty masz juz wymarzony wydech ma czym kaszlec z obu ??
MARCIN607 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 a czy trzeba cały boczek zdejmować żeby wyminić cały blende? Bartek o co chodzi z tym pakietem na klamkę od drzwi?
Bart-S Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Fly - niestety po 122zyla za szt. :/ Mario - patrzę na te foty i nie widzę wnęki na logo, jak dla mnie ta blenda z allegro ma naklejkę Luke - ...i dymi równo Marcin - do wymiany blendy trzeba ściągnąć tapicerkę drzwi i wyjąć ramę okna ;( Ale czego się nie robi dla niuni Co do klamki - jednym z elementów pakietu oświetlenie były podświetlane na czerwono klamki drzwi. Jako że pakiet u mnie jest niepełny (brakuje dodatkowych świateł w drzwiach, podłodze oraz oświetleniu kubka i schowka na monety) postanowiłem to dorezać
Flyer Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 No koncowki... konkretne [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 13:39_________________________________________________Oczywiscie wyglada super
HiRide Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Fly - niestety po 122zyla za szt. :/ Mario - patrzę na te foty i nie widzę wnęki na logo, jak dla mnie ta blenda z allegro ma naklejkę Luke - ...i dymi równo Marcin - do wymiany blendy trzeba ściągnąć tapicerkę drzwi i wyjąć ramę okna ;( Ale czego się nie robi dla niuni Co do klamki - jednym z elementów pakietu oświetlenie były podświetlane na czerwono klamki drzwi. Jako że pakiet u mnie jest niepełny (brakuje dodatkowych świateł w drzwiach, podłodze oraz oświetleniu kubka i schowka na monety) postanowiłem to dorezać oj Bartek popatrz sobie na rant ktory otacza emblemat bose i zwroc uwage na to ze emblemat jest na rowni z plaszczyzna oslony a nie lezy na niej [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 14:47_________________________________________________ No koncowki... konkretne [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 13:39_________________________________________________Oczywiscie wyglada super spodobal Ci sie rant?
variocustoms Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Rant jest ok, ale ja bym nie mógł mieć takiego mając świra na punkcie czystości pewnych elementów - u mnie mógłby rant być przypalony tak jak kiedyś w pewnej serii tłumików Remusa.
HiRide Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Rant jest ok, ale ja bym nie mógł mieć takiego mając świra na punkcie czystości pewnych elementów - u mnie mógłby rant być przypalony tak jak kiedyś w pewnej serii tłumików Remusa. ja mam rant zawiniety do srodka i dziennie albo co dwa dni biore scierke i przecieram dolna czesc rantu z sadzy gdybym tego nie robil to po tygodniu mialbym problem ze zdrapaniejm tej skorupy pozatym minusem dwoch wydechow w naszych 1.9 jest to ze przynajmniej u mnie po tygodniu caly tyl jest lekko szary z sadzy
variocustoms Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja miałem tylko jedną stronę jak dawałem po garach - taki urok
Bart-S Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 pozatym minusem dwoch wydechow w naszych 1.9 jest to ze przynajmniej u mnie po tygodniu caly tyl jest lekko szary z sadzy God bless black Ebony pearl Mariusz, na fotkach z allegro nie widzę tego "zagłebienia" :gwizdanie: Zrób u siebie pod właściwym kątem to uwierzę
Flyer Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Jest zaglebienie, jest. Logo BOSE jest "wtopione" w kratke. Jak przykleisz je do blend... to moim zdaniem bedzie slabo. W dodatku to taki sticker-tuning, bo masz tylko wzmaka
HiRide Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Jest zaglebienie, jest. Logo BOSE jest "wtopione" w kratke. Jak przykleisz je do blend... to moim zdaniem bedzie slabo. W dodatku to taki sticker-tuning, bo masz tylko wzmaka no nareszcie ktos potwierdzil to co pisze fotki juz sa z aukcji ale jak bedziesz chcial Bartek to w niedziele zrobie fotke oprocz tego ze w oslonach glosnikow jest zaglebienie to jeszcze ori emblematy bose maja dwa male czpienie po lewej i prawej stronie ktore pasuje sie w otwory w oslonie
Bart-S Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Nie no Fly - nie miałem zamiaru nic kleić póki pod blęndą nie zagości to co trzeba. Czyli stickery mam ori (są trzpienie) - potrzebna tylko blenda z wgłębieniem pod Bose. Mariusz teraz mam wyrzuty sumienie że w Ciebie nie wierzyłem Miałeś rację. Dzięki, za info. Siedzę już w pracy - przed chwilą wróciłem z rezania. Nie wszystko udało się zrobić, zostało trochę pierdół na sobotę - zdążyliśmy machnąć trójkąty i wzmaka. Powiem szczerze że jestem pod wrażeniem - jechałem autem jakieś 15 minut a jeszcze mnie głowa od basu napierdziela - BOSE obsługuje tylko tył i to narazie tylko na seryjnych głośnikach ale różnicę czuć/słychać od razu. Bas jest o wiele przyjemniejszy - nie ma typowego dla Harmana "jebs, jebs" - jest za to ładnie ciągnąca się fala która powoduje że żołądek zaczynam mi intesywniej pracować. Ogarnę papiery i napiszę coś jeszcze... Po rezanku:
variocustoms Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Bart-S raptus z Ciebie, nie lubisz zwlekać z modami
Rekomendowane odpowiedzi