Bart-S Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 Chcę kupić czarne Obecne nie pasuje mi do tapicerki
HiRide Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Chcę kupić czarne Obecne nie pasuje mi do tapicerki miales szare ? szkoda ze u mnie to juz nie ma sensu montowanie tego-mam ciemne szyby.Cena jest gdzie indziej czy tu mozesz podac ?
Bart-S Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 300zł chcę - 950zł kosztuje nowe w ASO. 400zł muszę dać za czarne Kolorek lusterka = jasnoszary (hellgrau). Stan = igła. [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:12_________________________________________________Schowek dojechał Teraz czas na rozkminkę instalacji... Wiązka schowka ma przełącznik dezaktywacji poduszki pasażera, lampka oświetlenia wnętrza schowka, czujnik otwartych drzwiczek i... pozcyję którą zaznaczyłem na zółto -> nie wiem do czego to jest. Wtyczka ma 2 piny (kable czarny i czerwony). Całość wieńczy kostka główna (brązowa 12 pinów - podłączonych do niej jest 8 kabelków). Proszę o pomoc w rozwikłaniu "żółtej" zagadki
HiRide Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 300zł chcę - 950zł kosztuje nowe w ASO. 400zł muszę dać za czarne Kolorek lusterka = jasnoszary (hellgrau). Stan = igła. [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 23:12_________________________________________________Schowek dojechał Teraz czas na rozkminkę instalacji... Wiązka schowka ma przełącznik dezaktywacji poduszki pasażera, lampka oświetlenia wnętrza schowka, czujnik otwartych drzwiczek i... pozcyję którą zaznaczyłem na zółto -> nie wiem do czego to jest. Wtyczka ma 2 piny (kable czarny i czerwony). Całość wieńczy kostka główna (brązowa 12 pinów - podłączonych do niej jest 8 kabelków). Proszę o pomoc w rozwikłaniu "żółtej" zagadki wiesz dokad biegna przewody z zoltej zagadki ? nie mam pojecia co to moze byc ...czujnik temperatury? a moze jakis stycznik ktory dziala tak ze otwierajac wlot powietrza do schowka daje sygnal do dmuchamy albo do przeslony dodatkowej? ( tak sobie wymyslam poprostu )
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Kolega chromos twierdzi że to jakaś wtyczka od zamka - drzwiczki były wymieniane na wersję bez. Hmm nie wiem, rozpracowuję jeszcze ten temat. Chciałbym sprzedać swój środek - czarna skóra + alcantara. Pakiet obejmuje: fotele sportowe z elektryczną regulacją lędźwi, kanapa z podłokietnikiem (składana 1/3 / 2/3), tapicerka drzwi (wszystkie szybki elektryczne), podświetlany podłokietnik z przodu (skóra perlnappa). Stan idealny - jedyne zużycie widadać na boczku oparcia fotela kierowcy (wytarty od wsiadania, mam zamiar to odświerzyć). Ktoś się skusi?
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Pełne Recarusy w alcantarze;)
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 pewnie nic .....szykuje auto na ćwiare
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Adaś przepraszam - wróciłem z odwiedzin u dziadków później niż przypuszczałem i musiałem lecieć prosto na kosza... Poradziłeś sobie?
Madas Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Adaś przepraszam - wróciłem z odwiedzin u dziadków później niż przypuszczałem i musiałem lecieć prosto na kosza... Poradziłeś sobie? spoko oczywiście że dałem rade .... ale jaja jak berety z tym gadżetem ....
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Uff bo już Cię na pw ścigam Dobrze że poszło Mogłeś fotostory od razu zrobić
MARCIN607 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja bym przemyślał temat ale na fele od Młodego się czyje .
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 I masz rację - przecież najpierw oglądasz furkę z zewnątrz Ale jakby co, są do wzięcia
truckmaniac Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Dawaj mi tu cenę za te skórki
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 3 Myślę że to dobra cena - na allegro widziałem większe badziewia za 3,5/4.
truckmaniac Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 3 zęby? Może i cena niezła, ale zależy, czy plastikowe, czy ceramika :decayed: A tak na serio, to pozwól pomyśleć
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 3 000 euro to okazyjna cena Truckmaniac, skórka jest w stanie prawie perfekt, wiem bo sam na niej siedziałem
truckmaniac Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 3 000 euro to okazyjna cena Truckmaniac, skórka jest w stanie prawie perfekt, wiem bo sam na niej siedziałem hehehe. I bąki też puszczałeś ?
variocustoms Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Wentylowałem się mówi !
Rekomendowane odpowiedzi