Skocz do zawartości
IGNOROWANY

1.9 TDI AJM program Fabryka-Mocy.com Lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:eusathink:Hugo jaki Ty dobry jesteś.:banan:

Opublikowano
Hej

też mam seryjego AJM czy jest opcja żebyś mi tą mape wysłał jakoś tak żeby dało się Ją wgrać programamem Galetto ??

Prześlij mi dane do faktury i adres do wysyłki to Ci prześlę. :wink:

P.S

Tak mi poprawiłeś humor w ten ponury poniedziałkowy wieczór, że chyba w nagrodę ufunduję Ci darmowe hamowanie auta :grin:

by the way...ile u was kosztuje shamowanie autka?
Opublikowano
by the way...ile u was kosztuje shamowanie autka?

Dla klubowiczów ośka - 70zł , quattro - 120zł :wink:

Opublikowano

Ja u Masters'a Marka płaciłem 200 za ośkę ;/ na Mahu. Do tego shamowal auto od d*py że n/c po całej linii... koksu mnoga na motorze a na rolkach 180Nm przy 1,8rpm <=> 50mg i 1.2bara ^^ i co teraz...

do Spankyego na dynomet :D

Opublikowano

łoł. dawno tu nie zagladałem ... moge ci wysłać mape. 1700 zł plus kw. wysyłam tylko paletą... +200zł ... pobranie czy dać dane do przelewu ?

---------- Post dopisany 19-11-2012 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 04-11-2012 at 08:22 ----------

Są pierwsze efekty wirusa :P jeździ się szybciej... co za tym idzie w ciągu ostatniego tygodnia 300zł i 6ptk i 300zł i 8 pkt :]]

Opublikowano
łoł. dawno tu nie zagladałem ... moge ci wysłać mape. 1700 zł plus kw. wysyłam tylko paletą... +200zł ... pobranie czy dać dane do przelewu ?

---------- Post dopisany 19-11-2012 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 04-11-2012 at 08:22 ----------

Są pierwsze efekty wirusa :P jeździ się szybciej... co za tym idzie w ciągu ostatniego tygodnia 300zł i 6ptk i 300zł i 8 pkt :]]

to raczej przez miasto lublin:grin: tam jest apokalipsa