snajper1998 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 bez najmniejszego problemu
Pawel_M Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak już Łukasz stworzył ten wątek to również śmiało polecam Krzyśka, przez ostatnie 10 lat nigdy nie było problemów a robił różne wynalazki Krzysztof Tarka Dąbrowica 147 21-008 Tomaszowice tel. (81) 502-08-49
grzegorzxl Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja również potwierdzam profesjonalizm tego warsztatu. Polecam byłem nie z audi ale ze skodą ogarnęli awarię jak trzeba w dodatku bez problemu na miejscu robią alternatory rozruszniki. Cenowo to średnio powiem szczerze ale cóż profesjonalizm kosztuje ;-) Z drugiej jednak strony lepiej dać parę groszy więcej niż użerać się z jakimiś partaczami. Polecam też niezłego fachowca tyle, że mniejszym zapleczem technologicznym ale człowiek kumaty i ogarnia elegancko audiczki jest z łęcznej wiadomośc o nim na priv jak ktoś chce namiar ale powiem Wam, że warto też.
mophk Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ktoś ma info co ten Fachowiec robi? jaki zakres usług i ceny?
grzegorzxl Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Ktoś ma info co ten Fachowiec robi? jaki zakres usług i ceny? ogólnie elektryka alternatory, rozruszniki ceny różne ale polecam
kubiki Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Również polecam pana Tarkę, kiedyś mi bardzo pomógł.
dekiel 13 Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 Potwierdzam zarówno ojciec jak i syn są dobrzy w swoim fachu. Krzysztof jest elektronikiem.
Rekomendowane odpowiedzi