młody/quattro Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam wszystkich, :mrgreen: mój nabytek od 3 dni,kupiony spontanicznie,bo przygoda zaczela sie w tamtym tygodniu jak znalazłem to AUDI w Niemczech,nagrałem wszystko w 2 dni przez moja kolezanke ktora tam mieszka i wyjazd był na niedziele. Dzis moge napisac za***isty furak i nie załuje :mrgreen: Auto kupione od prywatnej osoby,servisowane od nowosci,wszystkie faktury,bezwypadkowe 100%,bardzo zadbane,alufelgi lato + alufelgi zima :razz: Teraz REAL FOTO :
adamooo Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 spoko silnik, spoko fura, spoko quattro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: spoko jazdy..
Pikuś Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 No ladnie sie prezentuje, zazdroszcze kierownicy. :razz: Zycze milej jazdy zima z bananem na gebie. :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 No witamy w klubie, piekne autko, i srebrne :mrgreen: A mozna wiedziec ile Cie wynioslo ??
T-żółw Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 fajnie, że na zimę quattro spobie sprawiłeś autko fajne
wiki Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 z opisu ładne tylko fotki nie banglają
Piotrek98igo Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 myslalem ze tylko ja mam jakis dziwny odbior bo fotek nie ma :roll:
Gość rob Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 właśnie, fotki coś nie teges :???:
młody/quattro Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Opublikowano 23 Listopada 2006 Czesc Wam,dzieki za wasza opinie dobra wstawiłem raz jeszcze foty w imageshack ,nie wiem czemu raz sa, raz nie! TAK sa spryskiwacze ale brak xenonów,nie ma tez podgrzewanych foteli i skóry. A tak to wszystko jest,chyba standart jak u kazdego z Was w tym roczniku Oprocz tego zawieszenie obnizone 25mm,kola lato 225/40/18 z nowymi oponami,dostałem drugie kola zima tez alufelgi 195/65/15 z nowymi oponami :razz: Auto ma wszystkie plyny wymienione,klocki hamulcowe ,auto było pare tys,km, wstecz na generalnym przegladzie w AUDI do przegladu :roll: Ogólnie super sie jezdzi nawet na tych Zoll 18',nic nie biło po naszych drogach ! ''' moze ja nie jechałem tylko nisko lecialem....... ''' :mrgreen: Spalanie na trasie wyszło 6,3l,na baku okolo 930km, Sttutgard-Katowice przy predkosci od 140-170, to mysle chłopaki ze jest dobrze ????? http://img182.imageshack.us/my.php?image=img4307km2.jpg http://img209.imageshack.us/my.php?image=hpim1580hw5.jpg http://img180.imageshack.us/my.php?image=quattroxb3.jpg Ps. Chłopaki mozecie mi napisac ile ceni sie takie auto u nas ???? Nie znalazłem tego w ogole rocznika w sedan-ie Q :roll: Pozdrawiam....
pet3r Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 sliczna!! tylko swiatla z przodu zmien i masz lalke jak ja nie moge! tdi + quattro to swietne polaczenie, wiesz, ze moze byc zwawsze dzieki chipowi? wyglada na wyglaskana, ciekawe jak smiga?
Gość Tomboy Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 fajna - szukam takiej w AWX i B6
adamq Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam kolegę z Rabki!! Ja mieszkam po drugiej stronie Lubonia Wielkiego (w Tenczynie) i będę sprzęta wypatrywał...
Gość Murzyn Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 młody/quattro, to wpadaj na spocik do kr POCHWALISZ SIE...no i ladnie zmien nazwe tematu na taka jak ma byc
Gość zdeniu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 no no no kolejna piekna niunia tylko białe kieruneczki na błotniki i bajka tylko czemu masz zderzak ze spryskami skoro nie ma xenonów :?:
marcin j Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 fajna bryczka, tdi i quattro, jest czego pozazdrościc, pewnie znasz mechanika ligeziewicza z rabki, jest gość dobry i można u niego podnieść moc w cacku!! [ Dodano: 09-12-2006, 13:54 ] polecam [ Dodano: 09-12-2006, 14:10 ] to nie jest reklama serwisu samochodowego
adamq Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja też zachwalam Ligęziewicza - facet wie z czym ma doczynienia, ogólnie się dobrze zna na Audi. Serwisuję u niego swoją...
baskecior Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajna bliźniaczka, tyle że nie avancik ... gratulacje :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi