JawoR36 Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Witam, chciałbym założyć fotele z nieskładaną kanapą do mojej Audi, która ma składane fotele, pytanie brzmi : Jak? Czy w ogóle jest taka możliwość?
xxxSzYbAxxx Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 no ogólnie wymontowujesz swoje fotele, kombinujesz sobie metalową gródź z sedanika z nieskładaną kanapą, bierzesz spawareczkę, jak wspawasz gródź, możesz założyć nieskładaną tylną kanapę i cieszyć się ogólnie to chłopaki zawsze robią na odwrót, z nieskładanej na składaną ale jak chcesz w drugą stronę to w sumie można, pewnie pierwszy taki mod na tym forum. ogólnie pytanie brzmi - po co robić coś takiego ??
JawoR36 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Bo mam skórę, naprawdę w dobrym stanie i szkoda nie włożyć.
xxxSzYbAxxx Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 szukaj skory kladzionej, za duza i nieoplacalna rzezba ;-)
JawoR36 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Opublikowano 1 Listopada 2012 Grodz, to ja mam, nawet dwie sztuki, lecz spawanie jej do auta tylko ze względu na skórzane placki nie wchodzi w grę
JawoR36 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 Poki co, szukam skladanej kanapy
Rekomendowane odpowiedzi