seek Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Szukam tych felg do swojej A4. Mam pytanie czy ktoś zna może tego sprzedawcę: FELGI audi a4 a6 a8 19 ORGINAL LUBIN (2740284436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena jest dziwnie okazyjna. Niestety dosyć daleko odemnie i nie chciałbym wtopić. Może ktoś chce sprzedać takie felgi z klubowiczów?
Młody Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Przecież masz tele. " TEL LUBIN,POZNAN GLIWICE 606444283 "jak widzę to jesteś z PO pewnie on bywa na giełdzie w Przeźmierowo.
grom Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Czy ja wiem czy ta cena jest jakaś mega okazyjna ,raczej normalna za takie fele. Przy takiej kasie to raczej tylko odbiór osobisty ,ja by pojechal obejrzeć bo felga jest przezajebista.
topskun Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Rotory tez takie bede na wiosne pakowal
seek Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 Patrząc na inne oferty sprzedaży to ta jest niższa trochę.. Rozmawiałem ze sprzedającym i twierdzi, że felga miała "normalne ślady użytkowania" uszkodzenia na tym polerowanej części, w związku z czym była chyba zeszlifowana i pomalowana na nowo. Co myślicie? Chyba nie warto się pakować po malowaniu będzie ciężko stwierdzić jakie miała uszkodzenia?
daniels Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 mi się te widzą Forge Wheels’ A4 Avant | Downshift
Rekomendowane odpowiedzi