Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Orginalne radio do B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam A4 B5 z oryginalnym radiem delta które wygląda tak:

md000509-1-i203066488.html

Chciałbym zamienić go na oryginalne ale na nowszy model. Cos co ładnie wpasuje się w te same otwarcie. Czy nowsze modele są takich samych rozmiarów?

Opublikowano

concert chorus z B5 są takich samych rozmiarów

Opublikowano
  • Autor

Które twoim zdaniem jest ciekawsze concert czy chorus? Czy oba maja wyjście na zmieniarkę?

Opublikowano

Radia masz opisane w podwieszonym wątku, wystarczy poszukać :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak wiem czytałem ale nie ma tam nic o tym które jest lepsze. Moze zapytam w tamtym temacie.

Opublikowano

Lepszy concert... Ale szczerze mówiąc biorąc pod uwagę problemy z potencjometrem a raczej jego brak ponieważ niestety zastosowano tam impulsator i najczęściej nalkeży wymienić procesor w tym radiu na nowy, ponieważ pamięć EEPROM ma ograniczoną liczbę zapisów i rozwiązanie to po prostu nie zostało przewidziane na 15 lat "kręcenia gałą" :decayed:

Kup lepiej jakieś dobre radio z czerwonym podświetleniem i :git: Choć podobno modele produkcji Matsushita/Panasonic były pozbawione tej wady, ale jak kupisz jakieś fajne radyjko z czerwonym podświetleniem to "będziesz Pan zadowolony" :wink:

Opublikowano

ewentualnie cocnertCD z A6 C5, jedyny pasujacy:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Tak ale jeśli nowe radio to tez nowe głośniki. Kiedyś podłączyłem JVC na probe i szczerze mówiąc wogule to nie grało.

---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

ewentualnie cocnertCD z A6 C5, jedyny pasujacy:whistling:

Jesteś pewny ze będzie pasować? Jeśli tak to chyba będzie to najlepsza opcja w moim przypadku.

Opublikowano

bedzie, tylko nie jest P&P, jak chcesz by działało dobrze, to kupujesz can-emulator albo przerabiasz sam, jest opis w warsztacie:wink:

Opublikowano

Problemy z potencjometrem mają wszystkie modele concert i chours od blaupunkta z wyjątkiem concert plus. Ja kupiłbym komplet concert plus +zmieniarka ale to mało opłacalna opcja.

Opublikowano
  • Autor
bedzie, tylko nie jest P&P, jak chcesz by działało dobrze, to kupujesz can-emulator albo przerabiasz sam, jest opis w warsztacie:wink:

Jaki jest koszt takiego emulatora?

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

Problemy z potencjometrem mają wszystkie modele concert i chours od blaupunkta z wyjątkiem concert plus. Ja kupiłbym komplet concert plus +zmieniarka ale to mało opłacalna opcja.

Jak można rozpoznać concert od concert plus. Zmieniarka to nie problem.

Opublikowano

ogólnie drogi jest interes montazu takiego radia

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

radio musisz upolowac z panelem o szerokosći 22cm

a emulator jest taki

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jesli podłaczysz to bez tego kabla, to nie bedzie podswietlenia, nie bedzie grało za każdym razem, bedzie sie wyłączać co godzine:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Tanio nie jest:shock3: Czy możesz podesłać linka z warsztatu z przepisem bo nie potrafię znaleźć nic konkretnego.

Opublikowano

moim zdaniem lepiej kupic jakies inne radio z czerwonym podswietlaniem.. ja mam pionnera nie pamietam jaki model i wszystko smigalo na seryjnych glosnikach.. ma sterowanie skrzynia basowa i duzo bajerow typu wejscie usb.. wspolgra z ipod.. itp.. a pasuje idealnie wygladem w deske rozdzielcza.. tyle ode mnie..

Opublikowano

concert od concert plus odróżnisz po nalepce z tyłu radia

Opublikowano

ja ostaniio takie radyjko sprzedawlem... radoi 200 emulator zmieniarki 200 wiec za 400 masz i wyglad i funkcjonalosc a nie jakies pseudo pionierki dla masowki za 300 zl co pasuje do deski audi jak ;] no chyba ze w nocy to ujdzie ;] albo deske sobie folia polysk okleisz ;) ale i tak sa gusty i gusciki wiec decyzja nalezy do ciebie

i radio to poza znakami jak nakleiki itp odróżnisz po:

inna końcówka mocy, a także inne oznaczenie płyty głównej

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję panowie. Poszukam, popatrzę i na pewno na coś się zdecyduje z orginalów.

Opublikowano

Polecam Concert II z Audi A6 C5 ten sam wymiar panela,wyglada super,jakosc dzwieku tez bardzo dobra.