Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Jakie jest najbardziej pasujące radio do naszego auta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś zamontowałem sobie LG LAC5800RU, cena 300 z wysyłką sprawuje się super a i komponuje się z deską świetnie :)

foty :naughty:

Postaram sie :)

EDIT:

Obiecane fotki:

http://img530.imageshack.us/gal.php?g=img0316q.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!! :hi:

Podlącze się do dyskusji... Mam pytanko -Zamierzam kupić sobie pionka DEH-P55BT i chciałem zapytać czy będzie pasował do mojej niuni, czy nie będzie za waski (zaślepki jakieś mam przy obecnym radyjku)??? Jak to będzie grało z ori głośnikami???

Opublikowano

Ja dziś zamontowałem sobie LG LAC5800RU, cena 300 z wysyłką sprawuje się super a i komponuje się z deską świetnie :)

foty :naughty:

Postaram sie :)

EDIT:

Obiecane fotki:

http://img530.imageshack.us/gal.php?g=img0316q.jpg

Ja mam LAC7800 i super się prezentuje, jedyna różnica że nie mam dziury na płyty.[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 14:46_________________________________________________

i nie da rady zmienić kolor?

Wszytko da radę, ale trzeba panel rozebrać i diody wymienić. Chyba za dużo roboty, jak już kupować to w kolorze.

Opublikowano

Co myślicie o takim radyjku :mysli:

pionek6800.th.jpgpionekinaudi.th.jpg

Opublikowano

Beznadziejnie wystaje :rolleyes:

Ale chrom ma :good:

Opublikowano

Beznadziejnie wystaje :rolleyes:

Ale chrom ma :good:

ykku obydwie fotki to VT :tongue4: będzie wystawać ale nie tak bardzo jak tu widać, a co do chromu to ma tylko gałke chromowaną :tongue4:

Opublikowano

a ja u siebie mam Alpine CDA-9855r i wygląda to tak :

deccddee5844ce55m.jpg

Opublikowano

a ja u siebie mam Alpine CDA-9855r i wygląda to tak :

deccddee5844ce55m.jpg

W nocy, jak widać samo podświetlenie to praktycznie każde radio dobrze się komponuje :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a ja chce kupić KENWOODA KDC-W7644UY

czarne i ma czerwone podświetlanie

jak będzie w aucie to zapodam jakieś foty,tylko niech mi ktoś powie jak tu się zdjęcia wkleja

Opublikowano

Dajesz odpowiedz i pod emotikonkami masz . z napisem dodaj zdjęcie.

Opublikowano
W nocy, jak widać samo podświetlenie to praktycznie każde radio dobrze się komponuje :wink4:

tylko jeśli ma czerwone podświetlenie :wink4: tak czy inaczej w dzień już tak dobrze nie wygląda... ori to ori :gwizdanie:

Opublikowano

tylko jeśli ma czerwone podświetlenie :wink4: tak czy inaczej w dzień już tak dobrze nie wygląda... ori to ori :gwizdanie:

Poza wyglądem ori to kiszka :confused4: całe dwa lata byłem tego samego zdania co Ty, aż concert nawalił :disgust: i załozyłem nie ori róznica w jakosci odczuwalna :good:

Opublikowano

jak na razie concert II mi wystarcza :wink4: po zmianie ze starego faktycznie różnica w jakości jest, może dlatego że teraz zazwyczaj słucham cd. Jeśli przestanie wystarczać to założy się coś bardziej hardkorowego :naughty: może jakie rns-e...

Opublikowano

ja mam Pioneerka 2100UB :) Całkiem fajnie wyglada w nocy, wszytsko sie łądnie komponuje. I nie wystaje tak bardzo jak niektóre modele a nie przypada mi to do gustu raczej.

10695166.jpg

Opublikowano

Witam, dla kogoś kto nie słucha CD albo po prostu tylko radia i Mp3 z pena lub iPODa to Alpine wydało w tym roku taki ciekawy modelik iDA-X301RR:

iDA-X301RR_frt_lo.jpg

Bardzo ładnie komponuje się z deską na żywo, widziałem, ale nie miałem okazji zrobić zdjęcia.

ma ktos moze jakies foto i moze cos ciekawego napisac na temat tego radyjka najlepiej jakby ktos mial zdjecie tego cuda za widoku i po ciemku

Opublikowano

mój kenwood

PTENJ.jpg

PTJN0.jpg

PUadA.jpg

Opublikowano
Opublikowano

nie kupuj cena jaka by nie była takie radia to porażka albo przestaje podświetlać albo coś odpadnie albo się coś spali... i można by jeszcze kilka rzeczy dodać :no:

Opublikowano

Ono jest na równi z Dalco, odpuść i kup jakieś markowe radio renomowanej firmy :good:

Opublikowano

jak chcesz mam takie coś na sprzedanie Alpine cda-9845rb

3e49493f5a6a505fm.jpg