Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Jakie jest najbardziej pasujące radio do naszego auta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem taki model

cd300small.jpg

stylistyke ma prostą, jest czarny, podświetlenie też niezłe, ale kosztuje ok 700zł

i tej firmy to nie kumam , miał ktoś z was z tą firmą do czynienia ?

tak ot sobie ciekawostka :afro:

Opublikowano

Nakamichi ... :) Nie bede robił reklamy - a raczej pseudoreklamy .. Akurat ten model robi dla naka producent , który zwie się FIRST ;) .. Godne uwagi są modele cd 700 cd400 ... ten model jest hmmm nazwijmy to budzetowym tworem tej firmy..

Opublikowano

Widziałem takie radio w sklepie i jeżeli Ci chodzi o kolor czerwony to ma na 100%

Ono ma jak dobrze pamiętam 16 kolorów do wyboru i to na zdjęciu jest różowe, ale ma też czerwień.

Też myślałem o takim radiu, trochę te srebrne dodatki mi nie pasowały ale może bym przebolał ( pasowało by do klamek) ale tego guzika niebieskiego to już nie mogłem podarować.

Aha i jeszcze jedno, słuchałem jak gra i jednak pioneer był lepszy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zgadzam się z kolegami uważającym i że podświetleni powinno być czerwone. Trochę mi zajęło znalezienie odpowiedniego radyjka bo rzeczywiście są rzadkością te świecące na czerwono. Niestety ceny na allegro radyjek oryginalnych są powalające a na dodatek połowa chorusów ma objawy zużycia pamięci procka (te problemy z regulacją głośności)- Rozwiązanie wszyscy znają - grzanie albo wymiana w specjalistycznym zakładzie. Swoją drogą to dotarłem kiedyś, jak szukałem radyjka i rozważałem zakup chorusa do firmy z Rosji która oferuje wymiane tych procków na nowe, ze zmienionym softem i bez tego problemu. Trafiłem jednak na idealne radyjko dla mnie i teraz jestem jego szczęśliwym posiadaczem za niecałe 300zł. Oto ono:

GRUNDIG SCD 2493 z odtwarzaczem MP3 z pięknym czerwonym podświetleniem.

34475659tv3.th.jpg

i nic mi więcej nie potrzeba w tej kwestii:P

Opublikowano

i nic mi więcej nie potrzeba w tej kwestii:P

ale nam ;)

moglbys dac bardziej wyrazna fotke? i jeszcze jedna robiona w dzien by bylo panel widac.

Opublikowano

To jest coś takiego http://allegro.pl/item243441518_grundig_scd_2493.html

Mi się osobiście nie podoba.[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2007, 23:51 _________________________________________________To http://allegro.pl/item241698793_pioneer_deh_p4900ib_nowosc_2007_supersprzedawca.html jest super.Kupiłbym go ale nie jestem pewny czy podejdzie do mojej B5 z 2000 roku.Może ktoś je wstawiał do B5 i pochwali się efektem.Obecnie mam kasetowego Chorusa ale uważam,że Audi bez CD to jak weekend bez panienki :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :) Dawno nie pisałem na forum :) Miałem wrzucić fotkę tego mojego soniaczka, co niniejszym czynię:

dsc00373mz2.th.jpg

Opublikowano

Mógłby ktoś kto z tym robił raz konkretnie napisać jak to jest w B5 gdy zakładamy nieoryginalne radio np. to http://allegro.pl/item241698793_pioneer_deh_p4900ib_nowosc_2007_supersprzedawca.html lub http://allegro.pl/item251315478_alpine_cde_9871r_cde_9871rr_fv_vat_2l_gw_alpine.html

Czy jak podłączę go bez żadnych przeróbek w kostkach to pójdzie mi na wszystkie głośniki czy tylko na przód ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj

Mam pytanko, chciałem kupić sobie radyjko do mojej Audiolki w tej chwili mam radio takie Audi BETA CC, tylko nie wiem jakie sobie kupić, może ktoś by mi doradził? a i czy po zmianie radia na inne nie blokuje się, tzn mam na myśli czy trzeba wpisywać jakiś kod...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich :a4fan:

Od wczoraj czytam ten post i szwędam się po sklepach w celu znalezienia odpowiedniego radyjka. Moja BETA doczekała spokojnego końca :rolleyes:

W końcu znalazłem Sony CDX-GT23

Wiem, że wielu znawcom muzyki jest to zbyt prymitywne, ale po podłączeniu do seryjnych głośniczków gra nienajgorzej :rolleyes: Natomiast IMO nieźle komponuje się z deską.

Jutro postaram się dorzucić fotki.

Gorąco pozdrawiam :th:

Opublikowano

ja mam pioneera deh-p7500mp ( ma 2 kolory podswietlenia zielony i czerwony ) i ten czerwony ladnie sie komponuje z czerwienia audi ( w dodatku to dobre radio :P )

image19702.jpg

Opublikowano

Radyjko bardzo fajne ale kurde nigdzie na allegro nie moge go znaleść :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Musialbys zmienic caly tunel na poliftowy.. :chytry:

Opublikowano

to pewnie od groma roboty? :no:

...a jakie orginalne radyjko występowało w tym moim pustym miejscu?