Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Jakie jest najbardziej pasujące radio do naszego auta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja ma takie :) Alpine jutro podam model bo nie pamiętam

th_59673_28022009333_122_1022lo.jpg th_59693_28022009340_122_580lo.jpg th_59695_28022009342_122_429lo.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie się również prezentuje to radyjko - jest u mnie :)

http://www.pioneer.pl/pl/products/archive/DEH-4000UB/index.html

bez zbędnych przycisków i ładnie świeci na czerwono - wyświetlacz na biało - jak na fotce :)

Radyjko ogólnie jest ok :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, dla kogoś kto nie słucha CD albo po prostu tylko radia i Mp3 z pena lub iPODa to Alpine wydało w tym roku taki ciekawy modelik iDA-X301RR:

iDA-X301RR_frt_lo.jpg

Bardzo ładnie komponuje się z deską na żywo, widziałem, ale nie miałem okazji zrobić zdjęcia.

Opublikowano

A ja wsadzilem cos takiego... Phonocar, mialabyc Alpine ale trafilo sie cos co wyglada dobrze w samochodzie - swietnie pasuje kolorystycznie, przedewszystkim w nocy no i jest wygodne - karty SD, USB, DVD... niestety nie gra jak Alpine ale napewno nie gorzej niz jakis niski Pioneer, wczesniej mialem DEH 3700MP. Jakosc wykonania - z zewnatrz okej i duzo solidniej wykonane niz no name'y DVD... z tylu kupa kabli jak w jakims no name z biedronki - wszystko na kablach, czinczach itp itd... mimo to jestem zadowolony.

35728030.jpg

47524868.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nawet nieźle to wygląda, a w nocy nie za jasno?

Opublikowano

Nie wiem czy jest odpowiednik tego tematu ale dla B6, więc pokażę jak to wygląda u mnie... Jeśli komuś przeszkadza, śmiało usuwać :)

Alpine CDA9812RR at night

21062009423.th.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy jest odpowiednik tego tematu ale dla B6, więc pokażę jak to wygląda u mnie... Jeśli komuś przeszkadza, śmiało usuwać :)

21062009423.jpg

kolega złego linka wkleił :gwizdanie: oka juz jest OK :good:

Ja pokaze swoje. Pioneer DEH6800MP (póki co fotomontaż)

pionekinaudi.th.jpg

Podswietlenie czerwone przycisków a ekranik niebieski z mozliwoscia ściemnienia

[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:15_________________________________________________

21062009423.th.jpg

Elegancko sie prezentuje w B6 :kox:

Opublikowano

21062009423.th.jpg

Brzydko nie wyglada, ale jeszcze byłoby ładniej jakby zmniejszyć intensywność białego-niebieskiego

Opublikowano

Ja bym tylko "sciemnil" troche wskaznik turbo boost... Reszta jak dla mnie liga :przebiegly:

Opublikowano

nawet nieźle to wygląda, a w nocy nie za jasno?

W nocy komponuje sie idealnie... Na zdjeciu rzeczywiscie wyglada na to ze barwa czerwona jest troszke inna. W nocy jest idealnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam Pionka DEH-5000UB i dla mnie wyglada ok, wielokolorowe podświetlanie, ja mam wybrane czerwone i przynajmniej nie wystaje... USB wyprowadzone do schowku.

20090706061.th.jpg

Opublikowano

elokolorowe podświetlanie, ja mam wybrane czerwone i przynajmniej nie wystaje... USB wyprowadzone do schowku.

Kolorami pasuje elegancko, a jakie wrażenia z użytkowania?

Opublikowano
Ja miałem ori betę,później Pioneer DEH-4800R z czerwonym podświetleniem i w końcu dokupiłem się ALPINY CDA-9854R
racja ta alpinka w nocy kox :kox:
Opublikowano

Koledzy pomóżcie.

Mam takie radyjko

http://allegro.pl/item678435918.html

Jestem w miarę zadowolony ale mogę się zamienić fifty fifty za takiego alpina

http://allegro.pl/item676135823_alpine_cde_9871r_wiosenna_promocja_4_gratisy.html

Problem w tym że alpine ma zielone podświetlenie, wiem że czerwone by bylo OK ale Alpine to alpine, prosze o zdjęcia jak to może wyglądac, czy ma ktoś takie lub podobne radio, bardzo się będzie gryźć czy będzie się dało przywyknąć... Czekam na opinie i ewentualne foto.

Opublikowano

i nie da rady zmienić kolor?

Opublikowano

Kenwood KDC-W3534A

Już dwa samochody przeżyło :)

20090709150152.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam to samo radyjko co kempas i jest extra :good:

Dobra cena i jakość dźwięku...no i podświetlenie pasuje.

Polecam. :hi:

Tu masz link http://www.pioneer.pl/pl/products/archive/DEH-4000UB/index.html

[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 19:40_________________________________________________davidoff82

Ten zielony by mnie wkurzał chyba...ale zawsze to pionek... :notworthy:

:mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Też się zastanawiam co robić. Mam oryginalne radio Chorus z pokrętłem pośrodku i wygląda super. Jestem za ori ale jednak przydałoby się CD, Mp3 i teraz jaka wygoda z USB a poza tym to mam padnięty potencjometr który chodzi w cały świat (naprawa podobno nieopłacalna - ponoć wada fabryczna tego modelu radia).

Ori z Mp3 do takiego rocznika (2000r.) to już raczej się nie spasuje ani jeśli chodzi o wpasowanie do deski ani chyba elektronicznie. Zastanawiam się nad Concert I i do tego ten transmiter USB. Czy ktoś miał/ma taki zestaw i jak to działa (chodzi głównie o jakość dźwięku) ?

A już ostatecznie wymiana na nieoryginalny - taki znalazłem zestaw na allegro: http://www.allegro.pl/item694150222_audi_a3_a4_a6_mp3_aux_in_ipod_usb_4x50w_kenwood.html

Co myślicie ?

Pozdro

Opublikowano

Ja dziś zamontowałem sobie LG LAC5800RU, cena 300 z wysyłką sprawuje się super a i komponuje się z deską świetnie :)

Opublikowano

Ja dziś zamontowałem sobie LG LAC5800RU, cena 300 z wysyłką sprawuje się super a i komponuje się z deską świetnie :)

foty :naughty: