Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Jakie jest najbardziej pasujące radio do naszego auta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
fiu fiu jakis nowy pioneer?

Czy nowy?? Raczej nie.

Mam go juz 2 lata :)

Opublikowano

Panowie według mnie do a4 jak ulał pasuje czarne radio jvc z serii Sh55, 707, 99,909 piękna klasyka z czerwonym podświetleniem. Dla zainteresowqanych moę wrzucić zdjęcia :a4fan:

Opublikowano

Też wybrałem JVC, ale jeden z ostatnich modeli Chameleon. Radio idealnie wpasowuje się w deskę i nie wygląda jak sterczący parapet ;). Po ustawienu funkcji "flat panel" mamy tylko płaską powierzchnie z wyświetlaczem. Czerwone klawisze i biały wyświetlacz idealnie komponują się z resztą podświetlenia (licznik też podświetlony na biało jak w nowszych A4). Walory dźwiękowe też niezłe. Polecam.

zapraszam do Newbie

rob

Opublikowano

Proponuje wstawiac zdjecia albo samych odtwarzaczy albo jeszcze lepiej w samochodzie w dzien i w nocy z podswietlaniem i bez. Bo z takiego pisania nic nie wynika :rolleyes:

Opublikowano

A ja mam JVC KD-LHX551 to radio kolorem podswietlenia idzie dopasowac do kazdego auta :-) ja go mam w A4 i wyglada suuuper, tylko ja mam wersje srebrna bo w poprzednim aucie pasowalo mi srebrne, a tutaj jakos w oczy mnie nie razi, a jak jest ciemno wyglada suuper. Jest wersja czarna KD-LHX552 jakby ktos chcial. Fotki wkleje dzisiaj wieczorem :-)

Opublikowano

a ja nie mam żadnego mam starą bete i tak sie zastanawiam ze chyba jakies zaslepki tam wstawiac na boki musicie

i jak jest takie oryginalne szersze to nie ładniej wygląda? zaresztą jak jeszcze ktos cos wrzuci jakąs fotke mozliwe ze sie przekonam i kupie inne niz oryginał na płytke

pozdrawiam savik

Opublikowano

Zakupilem nowiutkie radio 9812RR...mistrz... idealnie pasuje za dnia wrzuce foty.. sasasa :cool:

Opublikowano

Hejka:) a oto mój Clarionek dxz948 rmp, jest to jeden z wyższych modeli tego producenta.Jest to naprawdę high end. Dotykowy panel sterujący,dzwięk dolby surround,korekcje czasowe(świetna funkcja),24-bitowy przetwornik cyfrowo-analogowy i masa ,masa ustawienia dzwięku i innych nawet bardzo drobnych szczegółów .Zdecydowanie polecam ten model osobom które planuja rozbudowac swój system audio.

Zdjęcie słabej jakości , ale w rzeczewistości te radyjko wygląda przecudnie , naprawdę polecam to radyjko wszystkim . http://www.wrzuta.pl/obraz/saglfONMMg/dsc04368

pozdrawiam :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi jakoś nie pasują te nowe radia i jeszcze te zaślepki

Też się zastanawiam aby zmienić mam radio gamma.

Ciekawi mnie właśnie ta propozycja kolegi o wstawieniu radia z Seata np to:

169527607

Ceny około 300zł, ale za concert to nawet 700 cenią

Allegro już przejżałem nie wiem ile razy, jak radio ma czerwone podświetlenie to ma wstawki srebrne-cieżka sprawa, aby nie wstawić radia co bedzie w dzień wyglądać jak doczepione.

Znalazłem jeszcze takie:

cq_c1315n_mini.jpg

Opublikowano

Skoro wszyscy się chwalą to i ja to zrobie .. ;)

Clarion Addzest Hx-d1

clarion.jpg

Alpine 7909 Anniversary

edit

Sony C90

edit

Opublikowano

hmm.. i co to ma byc? ktore jest w koncu twoje? czy chcesz wiedziec ktore pasuje? wg. mnie, zadne.

Opublikowano

Jak dla mnie żadne nie pasuje do poświetlenia czerwonego w Audi, ale to jest tylko moje zdanie

Opublikowano
hmm.. i co to ma byc? ktore jest w koncu twoje?

Jesli nie są moje to czyje maja być ? Tylko podswietlenie jest wyznaiczkiem ?

[ Dodano: 26-02-2007, 23:36 ]

Pomyśl też o tym, że jest może ktoś kto bedzie chciał kupić takie radio ma pokazane jak wyglada to w audi..

Opublikowano

ok, czyli mam rozumiec ze masz trzy radia? i co z nimi robisz? na kazdy dzien inne czy jak? to nie ma byc zlosliwe, po prostu pytam z ciekawosci.

moim zdaniem (ale jak widac nie tylko) zadne po prostu kolorystycznie nie pasuje. a wrecz przeciwnie bardzo sie gryzie z pozostalym podswietleniam cocpitu. no ale wiesz kazdy ma swoj gust.

Opublikowano

Kazde z nich inaczej brzmi.. Jak mam ochote i testuje sprzet, wrzucam inne.. Jak dla mnie wygląd to drugorzędna sprawa..

Opublikowano

No niestety nie mam. Robilem po ciemku poniewaz to radio mam koloru srebrnego, kupilem je do poprzedniego auta i tam mi pasowalo, a ze zmienilem auto to radio przelozylem, ale nie wygla zle ze srebrnym, w nocy tego nie widac :-))) ale jest tez wersja czarna zwie sie KD-LHX552.

Opublikowano

ja mam pioneer'a DEH 6700. Stare ale świetne radio. Bardzo dobra jakośc dźwięku, dużo możliwości ustawień i dopasowania dźwięku do własnych potrzeb, łatwy w obsłudze :)