Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] granatowe barachło czyli kombi w dieslu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurfa to inny jak mój ale bardzo ładny:good:Mój jak jest słabe światło to w czarny wpada a jak dobre to bardzo niebieski:naughty: Uprzedzę komentarze to nie wina lakiernika:decayed:

Opublikowano

jak bym widział odbicie swojej, tyle że ja nie mam dołów w kolor i nie wiem czy chcę mieć..;-)

kiera elegancko obszyta, szkoda że nie trójramienna...:-)

po za tym bardzo ładne wozidełko..

Opublikowano
  • Autor
O kurfa to inny jak mój ale bardzo ładny:good:Mój jak jest słabe światło to w czarny wpada a jak dobre to bardzo niebieski:naughty: Uprzedzę komentarze to nie wina lakiernika:decayed:

Dzięki :decayed: chciałem srebrne, ale tak wyszło, ciekaw jestem jak w lato zrobi sie mały car detailing co sie wyciągnie z tego kolorku :decayed:

jak bym widział odbicie swojej, tyle że ja nie mam dołów w kolor i nie wiem czy chcę mieć..;-)

kiera elegancko obszyta, szkoda że nie trójramienna...:-)

po za tym bardzo ładne wozidełko..

Właśnie szkoda że nie trójramienna, w A3 miałem i sie przyzwyczaiłem ale kumpel sprzedawał to grzech nie wziąć kierki w takim stanie, docelowo chciałbym trójramienną B7 z multi

A co do dołów moim zdaniem w ciemnym kolorze wygląda to bardzo fajnie na żywo, w a3 też tak ludzie modzili ale jakoś nie bardzo mi to podchodziło :wink:

Ogólnie, wkurza mnie ten diesel i mam szczerą rozterkę nad tym czy nie poszukać 1.8T BEX lub 3.0, po przesiadce z 1.8T poza spalaniem nie ma nic fajnego w tym silniku :decayed: ale może sie przyzwyczaję

każdy kumpel jedzie po mnie jak po kobyle, że kupiłem kombi w dieslu

nawet dziewczyna mówi, że jak ją odwożę na uczelnie to wygląda jakby odwoził ją ojciec albo jakbym jeździł taty autem :facepalm: (yebne se shockera na tylną szybe to sie rozwieją wątpliwości :decayed: :decayed: )

Boszzzz

a ja tak lubie te kombi :decayed:

Opublikowano

Pojedź swoim kombi :decayed: na chiptunning :naughty: i zapomnisz o 1.8T :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mówisz, że dałoby rade ? :decayed: teraz w zime widzę też błąd wynikający z braku quattro - jade z kumplami sie poślizgać po parkingu, oni quattro i RWD i tekst " Ans to Ty nagrywaj filmik i rób zdjęcia" :facepalm::decayed:

Aaaa tymczasem

mod obowiązkowy

IMAG0575.jpg

to w woreczku to jest:

IMAG0579.jpg

kupiłem od A3 8L :wink:

aaaale sie zmachauem przy ściąganiu i naciąganiu skóry ( :decayed::decayed: ) rada dla tych na przyszłość - zmoczyć dół skóry we wrzątku i wszystko ładnie nachodzi, użyłem jeszcze łapy takiej imadłowej do przytrzymania jej z jednej strony, skóra siedzi tak mocno na ramce że nie zszywałem jej :decayed:

IMAG0588.jpg

i rada dla wszystkich którzy tak zrobią, przy tej pogodzie lepiej zaczekajcie aż mieszek wyschnie :facepalm:

teraz dziwnie jakoś tak nagle biegi zaczęły fajnie wchodzić :naughty:

Opublikowano

Fungiel nófka chyba? :naughty::good:

Opublikowano
  • Autor

Sie wie :kox: prosto z salonu VW :decayed:

Opublikowano

Za 120zł kupiłeś ?

Też mam smaka. Tylko że mam okrągłą tą starą ale już lekko wyciera się.

Też sie przesiadłem z A3 :wink: Nie myślałeś zmienić na A3 8P ? Ja mam sentyment od 8P. Może jeszcze wróce do niej.

Dużo sie namęczyłeś z tą gałką ?

co tam masz jeszcze w wyposażeniu ?

Jak wrzucisz większą felgę, 1BE albo 1BV zawieche, moze jakiś S-line pakiecik na zew. i felgę 18 to nikt ci nie powie że przyjechałeś autem starego. Do tego Chipa na 170Kuni i 380Nm i będzie banan podczas jazdy.

Opublikowano
  • Autor

139 zł dokładnie, akurat przechodziłem obok salonu i mówie, wejde może coś kupie :decayed:

nówka to jednak nówka :decayed:

A3 8p myślałem nad sportbackiem, ale przejechałem sie i stwierdziłem, że A4 to jest to, a zadne inne oprócz a3 8L tak mi sie nie podoba jak B6 avant :decayed:

Teraz myśle, że kupiłbym jakieś S3 zadbane

a z tą gałeczką, z wymontowaniem dosłownie chwile, podjechałem do domu wziąłem swój plecak, rękawiczki i gałke :decayed: dosłownie moment jak puściła ta metalowa obrączka na gałce. Potem w domu tylko było roboty delikatnej z usuwaniem zszywek z ramek a potem do wrzątku, zalałem herbate, włożyłem gałke :decayed::wink: i skórka sie naciągneła prawidłowo bezproblemowo

wyposażenie raczej Bida-line, nad felgą myślałem pokaże jaką

SKRĘCANE rial DAYTONA RACE 18 5x112 BBS Le Mans RS (2949932068) - motoAllegro

coś takiego + zawias jakiś gwint :decayed:

jakiś czas temu widziałem mega A4 , może powiecie czy to ktoś od nas z forum?

IMAG0184.jpg

do takiego wyglądu bym dążył

właśnie z tym modzeniem, to zobacze jak wyjdzie, miałem 170 koni w mojej A3 także żeby były podobne wrażenia z jazdy musiałbym mieć tutaj jakieś 200 :decayed:

patrzyłem na Twoje A4 Julo jako wzór, ale żebym doprowadził do takiego stanu wyposażeniowego i wizualnego to mój Boże ile to $$ :decayed: to wole poczekać aż bedziesz furke sprzedawał :decayed:

Opublikowano

ee jak sie nic nie psuje to moża od czasu zamiast na naprawę to na moda przeznaczyć.

Bo tak to mi sie zaczyna nudzić auto i musiałbym zmieniać jak pozostałe co rok.

Kurcze... ta felga nie dokońca mi sie podoba. Duża to wiadomo - fajnie wygląda ale szprychowa juz niekonicznie. Wole jednak ory audi.

Zobacze z tą gałeczką - może na allegro nową sie wyrwie. Najwyższej mi naciągniesz hahaha

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dokładnie jak piszesz, jak doprowadziłem A3 do stanu takiego że nie miałem co pod siebie w nim robić to je sprzedałem :decayed:

z tym będzie ciężej

Zobacze z tą gałeczką - może na allegro nową sie wyrwie. Najwyższej mi naciągniesz hahaha

to jak zakupisz to Cie poinstruuję jak się ściąga skóre i naciąga :decayed::decayed: taki mały manual będzie

:polew::polew:

Felgi też myśle, że fajnie wyglądałyby Avusy od S4 w czarnym połysku na tym aucie :kox:

---------- Post dopisany 08-11-2013 at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany 28-01-2013 at 01:27 ----------

Minął rok użytkowania, szybko czas leci :decayed:

co moge powiedzieć, autko bardzo zdrowe cały czas, leje sie paliwo, zmienia oleje, odpukać :decayed:

zrobie aktual pierwszej strony

w miedzyczasie autko dostało wirusa na 170 KM i 387 NM :decayed:

zaczęło jechać, ale rakietą nie jest :decayed:

kupiłem lampeczki tablicy rejestracyjnej

IMAG0251.jpg

w międzyczasie wyrezałem HIDy - megaultrazenon

IMAG0075.jpg

Bez%25C2%25A0tytu%25C5%2582u.jpg

przy okazji jakoś w trasie 270kkm - niemiec pod kocem trzymał :decayed:

IMAG0036.jpg

po paru czyszczeniach i polerce okazało się że lakier nie jest w złym stanie :wink:

IMAG0218.jpg

IMAG0212.jpg

IMAG0225.jpg

IMAG0226.jpg

IMAG0211.jpg

kupiłem manetke FIS

IMAG0289.jpg

jedyne na co narzekałem to przód obity kamiorami, wypiaskowany i poobdzierany zderzak

aż nagle masz babo placek

Pewna Pani władowała sie w moje auto na parkingu :facepalm: to moje 4 zdarzenie drogowe, zawsze nie z mojej winy zawsze za kółkiem kobieta :facepalm:

IMAG0374.jpg

z obitym ryjem jeżdziłem troszke, ale przy okazji pomalowałem cały przód :decayed:

teraz ryjek świeci się aż miło

IMAG0579.jpg

autko miało iść niżej, kupiłem 1bv, ale sprzedałem, nie widze sensu żeby robić z niej taczke, to nie gówniarski samochód :decayed:

jest wlepa :decayed:

IMAG0531.jpg

felgi 17 z auta już sprzedane, teraz czekam na lato żeby założyć Avus 3 i sprężynki eibacha :decayed:

autko jest przejściowe dlatego miałem nie inwestować, ale zostanie w rodzinie więc coś tam grzebie :decayed:

Opublikowano

nie no kolor najlepszy jaki może być :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Otóż to zgadzam się :kox:

Opublikowano

Jakie HID-y zamontowales?

Opublikowano

I jak to swieci? Zrob fotke jak oswietla w nocy droge jak mozesz. Miski sie nie czepiaja?

Opublikowano
  • Autor

Świeci bez porównania lepiej :decayed: w porównaniu xenonu a żarówek zwyklych, na soczewach i żarówkach H7 nie widać prawie nic :decayed: żałuje że nie znalazłem auta z ori xenonem, ale to działa bardzo fajnie, jak jeszcze nie masz, to polecam :wink:

miśki sie nie czepiają, na przeglądach też, bo nie przesadzam z barwą, albo 4300 albo 5000 i jest spokój

w poprzednim aucie miałem a'la us postojówki w kierunkach, żarniki najpierw 6000 potem 5000 , mnóstwo kontroli i nikt sie tego nie czepił :decayed:

zrobie Ci fotke, jednakże polecam, gdy rozbłysnęły jasnym niebieskim światłem aż micha sie cieszy :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo ładna b6 -) zazdrosCze ci tej mocy 170 km :o

Planowales moze pomalować grill na czarno ? Ja mam podobny kolor i ładnie wyglada . Kup plastidipa i zobacz jak to wyglada -) 30 zł jak sie nie będzie podobało to zerwiesz :P

Powodzenia w dalszym rezaniu i pzdr

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki :decayed: również mi sie podoba. Myslałem o grillach na czarno i najprawdopodobniej wpadną razem z czarnymi lampami jak to robilem w kazdym moim poprzednim aucie :decayed: Jednakże rozkmina jest taka czy sie opłaca jak najprawdopodoniej zmienie auto za jakiś czas, bo tu nie ma ani quattro ani dzwieku, tudziez mocy a to by sie przydało (wczesniej myslalem o S4 ale totalnie zrezygnowałem :decayed:), takze chyba zaczne szukac 1.8T bex albo 3.0V6 zeby sie turlac :naughty: