jarko Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ładny Avant. Felgi wydają się większe niż w rzeczywistości. Na pierwszy rzut oka 16". Pozdrawiam! :> Dzięki Te felgi zostaną na zimę, wkrótce będzie 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wkrótce będzie 17 ciekawe jakie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wkrótce będzie 17 ciekawe jakie :gwizdanie: aluminiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wkrótce będzie 17 ciekawe jakie :gwizdanie: aluminiowe Pochwal się jakie masz na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A to żadna tajemnica ani nowość jest... Prawdopodobnie RS4 bo to jedne z niewielu ładnych felg :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 RS4 B5 czy B7..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 RS4 B5 czy B7..? Z B5 są całkiem niezłe, też sie nad nimi zastanawiałem. Chodzi mi o raczej B7, coś w stylu jak ma rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 RS4 B5 czy B7..? Z B5 są całkiem niezłe, też sie nad nimi zastanawiałem. Chodzi mi o raczej B7, coś w stylu jak ma rob RS4 B7 są Dobrze myślisz jarko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jarko ale ROB ma 18 stki :gwizdanie: 17stka to nie bedzie rewelacji w tym modelu felgi , za mała będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wg mnie ta fela nawet w 18 calach nie robi. jarko i jarkowozie "nie idzcie ta droga.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wg mnie ta fela nawet w 18 calach nie robi. jarko i jarkowozie "nie idzcie ta droga.." Dokładnie 17'' w tym wzorku będzie kiepsko wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jarko ten wzór w rozmiarze 17" to bedzie wielka lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Juz lepszy bedzie RS4 model B5 :gwizdanie: ale moze Jarko załozy wątek na ten temat w odpowiednim dziale :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 ale moze Jarko załozy wątek na ten temat w odpowiednim dziale :gwizdanie: Przyjdzie czas i będą na to fundusze sie wówczas założy odpowiedni na to wątek Póki co sie na razie rozglądam i przyglądam [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 16:21_________________________________________________Mój ostatni zakup Jak Wam sie podoba :?: Bo ja mam mieszane uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 dlaczego całkiem sympatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Wzór felgi wypaśny, ale prosi się o większe No i nie da się ukryć, że trza by troche furke "posadzić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 dlaczego całkiem sympatyczne sam nie wiem, muszę się chyba przyzwyczaić Wzór felgi wypaśny, ale prosi się o większe dzięki, ale 17 to max No i nie da się ukryć, że trza by troche furke "posadzić" i tak już zawadzam o różne pierdoły, wiec niżej raczej tez nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 No cóż. jak mus to mus. W pierwszym poście napisałeś, że wyrezałeś samopoziom. Możesz napisać coś więcej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 No cóż. jak mus to mus. W pierwszym poście napisałeś, że wyrezałeś samopoziom. Możesz napisać coś więcej?? sam jestem ciekaw usłyszeć cosik więcej na ten temat furka bardzo ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 W pierwszym poście napisałeś, że wyrezałeś samopoziom. Możesz napisać coś więcej?? sam jestem ciekaw usłyszeć cosik więcej na ten temat Nie do końca wyrezałem bo w zasadzie ja go już miałem... Musiałem tylko tchnąć w niego życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi