Al_Capone Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Troche was pomeczylem tu na forum, ale dzieki temu mam autko!!!! Jest swietne boskie i superowe Po przejechaniu 1600km tym autkiem wiem, ze to byyl dobry wybor. Na razie mam tylko fotku z komisu, inne si pojawia niebawem Wypas wersja A4 '98, 129kkm, 110KM TDI, sportowa skorzana kiera s-line regulowana w kazda strone, sportowe fotele regulowane w kazda strone, klimatronic, radio ze zmieniarka CD, bordkomputer, el. szyby i lusterka, przeciwmglowe, roleta przyciemniajaca na tylna szybe, 4xAirBag, Hak demontowalny, alu 16", abs i mnowstwo przydatnych pier**l takich jak trzymadelka na napoje z dostosowywalna srednica albo powiadomienie po 2h ciaglaj jazdy, ze czas sie zatrzymac i odpoczac Jestem za***iście zadowolony!!! _________________________________________________ No i dostał chipa http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_chip_u_rogala_wyniki-t92378.0.html
piurko Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam i gratki, autko wygląda fajnie tylko foty coś nie chodzą
Lukas Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 No to super ze sie udało pomoc teraz zapraszam do działania na forum
Traviz Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Fotki mi się nie wyświetlają większe ładna niunia
Gość Murzyn Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Al_Capone, autko super gratuluje musze Ci zwrocic uwage co do nazewnictwa tematu-jak widzisz jest pewnien schemat i powinnismy sie go trzymac
Gość rob Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 ładniutkie, mało spotykany kolorek
T-żółw Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 gratuluje zakupu :!: miłej jazdy do zobaczenia na spotach i zlotach :!: szkoda, że fotek nie da rady powiększyć sportowa skorzana kiera s-line regulowana w kazda strone na boki też :shock: :mrgreen: sorry za dżołk :razz:
Al_Capone Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ładniutkie, mało spotykany kolorek To z ironia? :mrgreen: na boki też No wlasnie kolega tez chcial poprowadzic a mi sie przesiadac nie chcialo [br]Dopisany: 24 Listopad 2006, 10:10_________________________________________________Pierwsza większa ingerencja w niego http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_chip_u_rogala_wyniki-t92378.0.html
PARAF Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Chyba jeździmy na takich samych felgach... ... o ile juz ich nie zmieniłeś. P.S.: Szkoda, że Rogal nie lubi benzyn... ;(
Al_Capone Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 felgi mam już inne od jakiegoś czasu. Takie: A co do benzyny... Sam sobie jesteś winien
.Szczepan. Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Kolor masz niezły A co do wypasu to trochę przesadziłeś. Nie jest tak magicznie jak ci się wydaje. Zawsze mogło być lepiej
Al_Capone Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 A co do wypasu to trochę przesadziłeś. Nie jest tak magicznie jak ci się wydaje. Zawsze mogło być lepiej no w 98 to juz wiele wiecej nie dodawali Brakuej tylko: skóry których nie chciałem xenonów (prócz eski to prawdziwa rzadkość przed 99). i kłatra (w 1.9 rzadkość) więcej dawali w polifotowych. Ale jak na 98. WYPAS mam go już trzy lata i tak na pradwe brakuje mi tylko ksenonów.
Rekomendowane odpowiedzi