TomsonSzczecin Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 jak w temacie sam nie mogę dojść co jest przyczyną bo wcześniej się to nie zdarzało... a od 3dni mam problem z odpaleniem auta zwłaszcza rano po postoju czuć wachę i muszę się nieźle nakręcić żeby odpalił tu pytanie przez co może się tak dziać ?? że nagle zalewa auto uprzedzam z góry mam LPG nie odpalę w trybie awaryjnym bo taka już jest instalacja a z gazem nic się nie dzieje problem jest tylko na BP i jak do dziś zauważyłem tylko rano potem auto odpala raczej normalnie miał ktoś tak już??
vdm Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 PB nie BP, sprawdź filtr paliwa, świece, cewkę, kable, akumulator. Wilgoć w powietrzu to pojawiają się problemy
grzes1150 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Obstawiam Przepyszczający "na lewo" paliwo regulator ciśnienia paliwa na listwie paliwowej. Sprawdź czy po dłuższym postoju w cienkim wężyku czy nie ma paliwa. Jak będzie chociaż kropla to regulator do wymiany. ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- W jednym audi wymieniając ten cienki wężyk na przeźroczysty było fajnie widać jak paliwo idzie przy odpalaniu i podczas pracy silnika
TomsonSzczecin Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 PB nie BP,sprawdź filtr paliwa, świece, cewkę, kable, akumulator. Wilgoć w powietrzu to pojawiają się problemy co do początku z BP literówka sorry no tak filtr paliwa tez chodzi mi po głowie tym bardziej że kilka razy wylatałem do sucha może swoje zebrał a jak już przy nim jesteśmy gdzie w ADP 1,6 go znajdę ?
vdm Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 w progu, przy prawym tylnym nadkolu taka pucha
TomsonSzczecin Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 Obstawiam Przepyszczający "na lewo" paliwo regulator ciśnienia paliwa na listwie paliwowej. Sprawdź czy po dłuższym postoju w cienkim wężyku czy nie ma paliwa. Jak będzie chociaż kropla to regulator do wymiany. jutro przy okazji wymiany filtra zerknę dokładniej aczkolwiek na pierwszy żut oka wszystko wygląda ok
Rekomendowane odpowiedzi