dixon_ns Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Chciałbym w swoim b5 sedan zdemontować antenę od telefonu i zrobić mniej więcej taką zaślepkę na powstałą dziurę: Myślałem o blaszce okrągłej polakierowanej w kolor nadwozia tylko na czym ją przykleić aby trzymała się na swoim miejscu? chyba że macie jakąś inną propozycję proszę o pomoc auto stoi z dziurą w błotniku:grin: Gotowych zaślepek tego typu chyba nie znajdę
bej Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 jesli ma sie dobrze trzymac to najlepiej na klej do szyb
Dragon30 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Klej do blach - masa poliuretanowa BLUE CAR. Klej na amen
MrTea Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Odgrzeje kotleta.. Też chcę się pozbyć anteny i szukam zaślepki. Jakiś pomysł skad ją wziać ?
matik123 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Wydaje mi się, że zwykła okrągła zaślepka wystarczy. Np taka: http://allegro.pl/spinka-zaslepka-mocowanie-anteny-ulysse-4-szt-i6353947236.html Żeby lepiej dopasować można rozgrzać opalarką i przykleić na klej do szyb.
Rekomendowane odpowiedzi