wentylator Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Witam,zaczęło się od braku reakcji zegarów na przekręcenie kluczyka w stacyjce-nic się nie świeciło.Nie mogłem odpalić-po paru minutach udało się.Do domu gazem, zapiąłem VCDSa i ukazało się w instruments 00955 i w centralnym zamku crash signal i coś jeszcze, skasowałem powrócił dwa razy - teraz spokój ale obawiam się ze na krótko. Łączę się ze sterownikiem licznika i nie jestem w stanie zrobić testu wyjść (funkcja niedostępna).Raz na kilkanaście razy sie uda.Co się porobiło przez dwa lata był spokój i nagle....echhh
wentylator Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Licznik Jeager? owszem;-(,w zeszłym roku wymieniałem procek bo mi się dupczyły wskazania paliwa, obawiam się że teraz czas na immo.Swoją drogą czy jest to osobny układ?
szogun0 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Tam pada zawsze ten sam procesor. Chyba że jest inna usterka licznika.
wentylator Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Opublikowano 16 Listopada 2012 To budujące :-) , chłopak który wymieniał procek wspominał coś o cynie bezołowiowej która po latach traci swoje właściwości...dzięki
Rekomendowane odpowiedzi