r7adek Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Po założeniu licznika fis i przekręceniu zapłonu po około 10-20 sekundach pojawia mi się taki komunikat jak na zdjęciu. Co on oznacza i jak go usunąć ? <br /><br />
darko Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zobacz czy jest odpowiedni stan płynu chłodzącego lub czy jest podłączony czujnik poziomu płynu pod zbiorniczkiem wyrównawczym jeśli takowy jest.
r7adek Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Płyn jest na pewno. A jeśli nie będzie czy da się to jakoś ominąć ?
Illuminator Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 sprawdź czy masz wtyczkę pod zbiorniczkiem i czy jest podpięta tak jak kolega wyżej pisał. Jak nie ma będzie trzeba kablem połączyć gdzieś (zmostkować)
r7adek Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Wtyczka jest i do tej żółtej kostki w liczniku idzie kabel biało niebieski oznaczający poziom płynu ( z tego co mi się wydaje, że to ten kabel)
15lolo Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 musisz go przymasowac np do belki ten kabel od strony licznika
r7adek Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Temat można zamknąć. Usterka usunięta. Wymieniłem zbiornik wyrównawczy na ten z roku co licznik i błąd zniknął, inna wtyczka tam jest i po problemie.
Rekomendowane odpowiedzi