posio Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam! Dzisiaj pojawil sie problem, a mianowicie nie dziala podswitlanie FIS, wlacznika swiatel,regulacji swiatel,ESP,nawiewow,uchwytu na napoje, i te 2 diody u gory z pakietu swiatlo... Po wyciagnieciu bezpiecznika nr.15(licznik)i ponownym wlozeniu te elementy ktore nie swieca mrugna na chwile... Co moze byc przyczyna, i jak to naprawic..?
posio Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 nie pokazuje zadnego bledu...
domin79 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 luknij za licznik czy wtyki mocno siedzą
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 MCE Modul Centralnej Elektryki Miernik w dłon i leć po kablach pewnie gdzies cos nie łaczy .
domin79 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 MCE Modul Centralnej Elektryki Miernik w dłon i leć po kablach pewnie gdzies cos nie łaczy . za oświetlenie tych pierdułek odpowiedzialny jest licznik:wink: pasowało by na próbe wsadzić od kogoś innego:eusathink:
posio Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 co znaczy MCE to ja wiem, tylko nie wiem o co chodzilo koledze michalex... mi sie wydaje,ze na liczniku zrobil sie jakis zimny lut, ale jeszcze nie mialem czasu tego sprawdzic...
Rekomendowane odpowiedzi