Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ati By gregor :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze mnie zastanawiało, czemu ludzie kupują takie bitki dla siebie? Że tak spytam, jaki impuls Tobą kierował przy kupnie tego auta? No ale nic, Twoja decyzja, mimo wszystko powodzenia w doprowadzaniu jej do normalnego stanu, bo jest co robić...

Opublikowano

juz wyjasniam wszystkim co sie zastanawiaja... mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi.....

Kupilem uszkodzone audi z 2 podstawowych powodow... 1- O wiele taniej mnie ono wyjdzie

2 powod najwazniejszy kupilem uszkodzone i wiem ze nie ma przyszczepionego dachu i 2 cwiarek... i nie bede nalezał do grupy " nie swiadomych" posiadaczy audi ktorzy kupili w polsce audi za 20 tys zł ktorym sprzedajacy mowil ze " nigdy nie bita" " ma orginalna ksiazke serwisowa" a w efekcie maja bitka poskladanego z 5 innych... z ksiazka kupiona na allegro za 50zl....... i nie mowcie ze tak nie jest bo pracowałem w komisie przez 3 lata i nie jedno widziałem....

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

a audi kupilem od szefa brata ktory nia jezdzil od nowosci do czasu wypadku.... wiec przeszlosc znam

Opublikowano

szybkiego powrotu na drogi :)

Opublikowano
juz wyjasniam wszystkim co sie zastanawiaja... mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi.....

Kupilem uszkodzone audi z 2 podstawowych powodow... 1- O wiele taniej mnie ono wyjdzie

2 powod najwazniejszy kupilem uszkodzone i wiem ze nie ma przyszczepionego dachu i 2 cwiarek... i nie bede nalezał do grupy " nie swiadomych" posiadaczy audi ktorzy kupili w polsce audi za 20 tys zł ktorym sprzedajacy mowil ze " nigdy nie bita" " ma orginalna ksiazke serwisowa" a w efekcie maja bitka poskladanego z 5 innych... z ksiazka kupiona na allegro za 50zl....... i nie mowcie ze tak nie jest bo pracowałem w komisie przez 3 lata i nie jedno widziałem....

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

a audi kupilem od szefa brata ktory nia jezdzil od nowosci do czasu wypadku.... wiec przeszlosc znam

No sorry, że jeszcze pociągne ten temat i troche zaśmiece Ci wątek, ale jeżeli pracowałeś w komisie to powinieneś znać się co neico na autach i umieć rozpoznać czy było pukniete czy nie, wśród znajomych też powinieneś mieć kogoś kto sie dobrze zna na autach, i pomógłby Ci kupić coś fajnego :wink:

Ale tak jak pisałem, to Twoja decyzja, mnie osobiście wyklepane i spawane auto by tak nie cieszyło...

Powodzenia! :wink:

Opublikowano

No sorry, że jeszcze pociągne ten temat i troche zaśmiece Ci wątek, ale jeżeli pracowałeś w komisie to powinieneś znać się co neico na autach i umieć rozpoznać czy było pukniete czy nie, wśród znajomych też powinieneś mieć kogoś kto sie dobrze zna na autach, i pomógłby Ci kupić coś fajnego :wink:

Ale tak jak pisałem, to Twoja decyzja, mnie osobiście wyklepane i spawane auto by tak nie cieszyło...

Powodzenia! :wink:

tak sobie zaśmiece ten wątek i coś dodam...ja tam zawsze mówie że każdy robi to co chce i wogóle ale piszesz że wyklepane i spawane auto by cie tak nie cieszyło..to znaczy że jesli broń Panie Boże swojego bys rozbił ale nie aż tak żeby go na złom dać to chocby nie wiem jak było wyrezane przez ciebie itp dajesz go sklepać i od razu do żyda??:wink:bo już by cie nie cieszyło bo było coś robione?:decayed:

Opublikowano

Witam wszystkich Przepraszam ze mnie troche nie bylo ale juz nadrabiam straty :) Audi juz odebrane od blacharza Postaram sie na dniach pokazac fotki z prac :)

---------- Post dopisany 12-09-2013 at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2013 at 18:29 ----------

738fc1286c03.jpgd72cc8a454b1.jpga9ee9629e41d.jpg398f96567d6f.jpg

oto kilka fotek na szybko :) posataram sie zrobic jeszcze kilka aparatem.

Opublikowano

a ja Grzeska rozumiem,przynajmiej wie co ma,a nie jak niektórzy nieświadomi ze śmiesznymi przebiegami od handlarzy,już fura "wraca" do żywych-tak trzymać :oklasky: