rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ślicznotka Zmiany są takie jak być powinny, oby tak dalej
FELIPE Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 bardzo ładne ale skoro idziemy w chrom to ja prosze jeszcze chromowane relingi + srebrne obwodki wkolo okien Just like that: http://img.otomoto.pl/photos/original/C2/C279/C27971/C2797100_3.jpg takie mody to już wyższa szkoła jazdy, wymiana tylnych szyb i zdejmowanie podsufitki, więc chyba sobie odpuszczę... poza tym ogromnie ciężko znależć w/w rzeczy w dobrym stanie na rynku wtórnym, jak ktoś ma coś takiego proszę o kontakt
carny Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 hej ) ladna a4... wszystko z gustem... i popieram z lampami po lifcie o wiele lepiej niz z tymi ringami... ringi to tylko bmw... oczywiscie jak dla mnie.... Kolor robi wrazenie.. w koncu RS Blue... PS. Jaki zestaw xenonKit? 6tys czy 8 tys? PS2. SIlniczki tez wymieniales? bylo to konieczne przy lampach TYC czy po prostu nie miales w poprzednich lampach? Mam wersje przed liftem i bardzo zastanawiam sie przerobic na ta po ... ale chyba silniczki powinny pasowac...
Pelex Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 hej ) ladna a4... wszystko z gustem... i popieram z lampami po lifcie o wiele lepiej niz z tymi ringami... ringi to tylko bmw... oczywiscie jak dla mnie.... Kolor robi wrazenie.. w koncu RS Blue... PS. Jaki zestaw xenonKit? 6tys czy 8 tys? PS2. SIlniczki tez wymieniales? bylo to konieczne przy lampach TYC czy po prostu nie miales w poprzednich lampach? Mam wersje przed liftem i bardzo zastanawiam sie przerobic na ta po ... ale chyba silniczki powinny pasowac... A powiedz kolego po co w lampach TYC potrzebne są silniczki do ksenonów nie można je po prostu ustawić na stałe? A co do furki FELIPE jest super podoba mi się kawał dobrej roboty odwaliłeś
Reggi Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Jeszcze gleba i bedzie ok :th: a co z tyłem ? progami ? Fakt przydało by sie wiecej dzikich kucy pod maską :>
FELIPE Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Opublikowano 18 Lipca 2007 może treraz inwestycja w kierunku podniesienia mocy? autko miało seryjnie 90ps, nie mialem wpływu na to bo inaczej byłoby wyjściowo 110ps aktualnie sa wtryski od ASV (110ps) i program, moc ponad 120ps w planach regenracja turbiny i przy okazji hybryda (wnetrze 150ps w obudowie od seryjnej) oraz FMIC, więcej nie planuje bo autko jest do jazdy miejskiej z domu do pracy i raz na jakiś czas jakiś street na mieście z innymi dieslami PS. gleba juz jest 45/35, czekam na ładna pogodę to zrobie fotki[br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 17:01 _________________________________________________ Jaki zestaw xenonKit? 6tys czy 8 tys?PS2. SIlniczki tez wymieniales? bylo to konieczne przy lampach TYC czy po prostu nie miales w poprzednich lampach? Mam wersje przed liftem i bardzo zastanawiam sie przerobic na ta po ... ale chyba silniczki powinny pasowac... 1 zestaw xtec 6000k 2 silniczki kupowałem nowe valeo 90zł sztuka, stare nie pasują [br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 17:02 _________________________________________________ a co z tyłem? progami? progów intensywnie poszukuje, ale nie mogę znależć, chętnie kupię jak ktoś ma na sprzedaż... z tyłu jest podkładka zgrabnie połączona ze zderzakiem i w kolorze (nie widać łączenia) wygląda nieźle, inaczej niż wszystkie a4
Mateo87 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pokazujesz caly czas przód daj fotki tylu!!A tak poza tym ladniutki avancik
FELIPE Opublikowano 11 Października 2007 Autor Opublikowano 11 Października 2007 nowe fotki, nie pokazują całego auta ponieważ są dedykowane na www.xenony.bydgoszcz.pl do działu REALIZACJE ale... wkrótce sesja całego auta wraz z modelką, na www.fotografia.bydgoszcz.pl można zobaczyć czego możecie się spodziewać po sesji
Szuder Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 ładniutko wygląda... zdjęcia pierwsza klasa ... oczywiściew autko też pierwsza klasa
ykk Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Piekne.. tylko czegos z boku brakuje.. A konkretnie jakichs listew.. S4 czy cos.. Przod nisko, tyl nisko a srodek taki jakby wyciety..
gigiindahouse Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Jak dla mnie auto , zdjecia rowniez, pelny profesjonalizm. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi