ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 kazdy lubi co innego :-PPPP
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Z tych trzech co pokazałeś najbardziej podoba mi sie kolor rudy Złoty i polerowane przynajmniej dla mnie
milart Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 kazdy lubi co innego :-PPPP Fakt, o gustach się nie dyskutuje ale mi te fele też nie podchodzą.
miedzikos Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Kapitalne koło, zawsze mi się podobało ja bym rotor pomalował na złoty
sysek27 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jak już faktycznie ten wzór to ja bym rudy walnął
ciasnyWiesiek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 kurde ale rude to podobno falszywe hehehehehehe
kadafi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Malin a co cie sklonilo do takich opon?jak ty na tym bedziesz jezdzil Naciag fajny ale nie praktyczny na naszych dziurawych drogach jak bys chcial zmienic na inne to dawaj cynka
Tony Stark Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Kadafi niepraktyczne ty Ty masz 235 na 8,5J u Ciasnego jest idealnie Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2
kadafi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nawet ty nie miales takiego naciagu na benkach pewnie na zywca fajnie wygladaja
ciasnyWiesiek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja juz kupilem razem z felgami to po cam zmieniac :-P
carrera369 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Blisko ziemii będzie na tych oponach, ale to dobrze
ciasnyWiesiek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Malin a jaki zawias bedzie? powietrzny jak dobrze pojdzie hehehehe
mumen Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Malin a co cie sklonilo do takich opon?jak ty na tym bedziesz jezdzil Naciag fajny ale nie praktyczny na naszych dziurawych drogach jak bys chcial zmienic na inne to dawaj cynka Ale to pewnie nie będzie w PL latało, więc spoko da rade. A zresztą czego sie czasem dla wyglądu nie robi. Felunek godny, ale pociąga za sobą pewien styl więc przydało by się powietrze bo na takiej feldze zwykly zawias to troche lipa. Ale jak bys wszystko spiął to gangsta, na ori kole tego nie zrobisz. Co kto lubi,ale na pewno będzie charakterystycznie. A malowanie ... Ja bym chyba rancior spolerował a rotor w srebrny satynowy, czarne na czarnym chyba słabo.
kadafi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Malin a co cie sklonilo do takich opon?jak ty na tym bedziesz jezdzil Naciag fajny ale nie praktyczny na naszych dziurawych drogach jak bys chcial zmienic na inne to dawaj cynka Ale to pewnie nie będzie w PL latało, więc spoko da rade. A zresztą czego sie czasem dla wyglądu nie robi. Felunek godny, ale pociąga za sobą pewien styl więc przydało by się powietrze bo na takiej feldze zwykly zawias to troche lipa. Ale jak bys wszystko spiął to gangsta, na ori kole tego nie zrobisz. Co kto lubi,ale na pewno będzie charakterystycznie. A malowanie ... Ja bym chyba rancior spolerował a rotor w srebrny satynowy, czarne na czarnym chyba słabo. My wlasnie latamy w IE ale tu tez drogi dziurawe,ciasnego audi jest robione tak jak powinno wygladac czyli customowo
marcin_o23 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 wybitnie mi się to koło podoba
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 zeby nie bylo ze sie w temacie nic nei dzieje felgi wyslalem na prztocznie otworu pod 66,6 i malowanko rotorow ale ze nei moge znalezc ladnego zlotego koloru(kodu lakieru z paltey RAL ) wciaz nie wiem jak malowac :-( na strychu czeka grill na malowanie i okeljanie bedzie clean front ---------- Post dopisany 23-02-2013 at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2013 at 22:55 ---------- clean front juz prawie gotowy, zeberka w czarnym polmacie, obwodka i ramka tablicy(zrobiona na plasko) czarny gloss teraz tylko zastanawia sie czy znaczek zostawic chrom czy cos zmienic ?
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Tylko czarny. Fajnie ten grill teraz się prezentuje.
Rekomendowane odpowiedzi