ja74687 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Siemka mam pytanie moja A4 jest przed liftem czy dało by radę zamontować do niej uchwyt na napoje z wersji po lifcie w miejsce tego malutkiego schowka czy to są inne wymiary. Jeżeli nie da rady to co byście proponowali zrobić aby taki uchwyt był bo na allegro są takie przyczepiane do drzwi ale to ani szyby nie otworzy ani nic.
Illuminator Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 ori w przed lifcie są uchwyty w tunelu środkowym nie są duże, ale chyba da się z poliftowego tunelu włożyć uchwyty w tunel po prawej stronie ręcznego http://www.buckeyestangs.com/drew/tech/audi/CC/A4-CCSwap-Differences-17.jpg coś takiego
MATIUS Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 a zamiast uchwytów na kubki tych małych w przedlifcie można dać zapalniczkę z polifta robił już ktoś tak pasuje ??
norman_69 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Panowie potrzebuję podpowiedzi jak odblokować uchwyt na napoje w mojej A4.Poprzedni właściciel chyba coś tam zatrzasnął czy coś.Po mojemu to po naciśnięciu powinien się wysunąć,a tu nic...ani drgnie,ani w przód ani w tył. Myślałem już o drastycznych rozwiązaniach siłowych,ale szkoda by było coś zarysować-wnętrze mam wzorcowe zero rysek itp.
kruper Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 pewnie cup holder jest zepsuty i dlatego sie nie wysuwa, tak czy siak bedziesz musial cos z tym zrobic jesli chcesz miec dzialajacy cup.
norman_69 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 ...wnioskuję z tego iż gdybym użył argumentów siłowych to jeszcze przy okazji zniszczę coś w środku i tak czy siak będzie to do wyrzucenia.Ciekawe czy można coś takiego kupić?Czy gdybym to usunął to da radę zamontować ,,nowe''ot tak z zewnątrz czy trzeba rozebrać pół deski rozdzielczej?
kruper Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 szczerze powiem, ze nieorientuje się czy da sie wymienic sam mechanizm otwierania. Niech ktos sie wypowie, mysle ze bez wyjęcia tego nie obejdzie sie.
davidoff82 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 a zamiast uchwytów na kubki tych małych w przedlifcie można dać zapalniczkę z polifta robił już ktoś tak pasuje ?? Pasuje, mozna dac z polifta zapalniczkę ale można też dać taki schowek np na komórkę...
kujawaPGN Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 szczerze powiem, ze nieorientuje się czy da sie wymienic sam mechanizm otwierania. Niech ktos sie wypowie, mysle ze bez wyjęcia tego nie obejdzie sie. trzeba tunel wyciągnąć, a cały mechanizm jest kilkoma śrubkami przykręcony z tego co pamiętam
davidoff82 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 szczerze powiem, ze nieorientuje się czy da sie wymienic sam mechanizm otwierania. Niech ktos sie wypowie, mysle ze bez wyjęcia tego nie obejdzie sie. trzeba tunel wyciągnąć, a cały mechanizm jest kilkoma śrubkami przykręcony z tego co pamiętam dokładnie tak jak napisałeś
kujawaPGN Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 u mnie też to nie działa, ale oprócz zepsutego mechanizmu mam coś popękane przy tunelu i zostaje mi albo sklejenie tego, co byłoby cudem lub wymiana całego tunelu
kujawaPGN Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 ja jakoś na dniach będe tunel ściągał przy okazji ciągnięcia kabla od emulatora ;] i ten wątek skłonił mnie do naprawy własnego uchwytu także jakiś patent wjedzie na pewno ;D
norman_69 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Dobrze by było jakbyś fotki zrobił,z tego co widzę masz 98r. to chyba już to samo wnętrze.
kujawaPGN Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 no 95 i 98 tunel ma chyba ten sam, ale 98 i 00 już nie ;]
WhyMe? Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Jest lepsza opcja zrobienia w podłokietniku. Swego czasu był na allegro cały kład do podłokietnika który rozdzielał na 2 napoje. Teraz na allegro nie ma tego, ale jak będzie to podeślę linka
Rekomendowane odpowiedzi