kris-krzysztof Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak wyłaczysz? dasz na 0 to i tak będzie działac. Podpinasz sie do wnętrza lampki, a nie do żarówki
Fr0styyy. Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Nawet jeśli to niby jak to ma być sterowane? Skoro lampka po zamknięciu samochodu się wyłącza a CLH jest włączane po podanie +12V
kris-krzysztof Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Otwierasz drzwi i wtym momencie pojawia sie sygnał i włacza sie CLH. Nie wiem jaki masz moduł do tego czy od podrzymuje światła przez ustalony przez Ciebie czas czy jak ginie sygnał to gaśnie.
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 Wystarczy impuls +12V na 1 przewód i CLH będzie świeciło przez 20 sekund.
domialex Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Otwierasz drzwi i wtym momencie pojawia sie sygnał i włacza sie CLH. Nie wiem jaki masz moduł do tego czy od podrzymuje światła przez ustalony przez Ciebie czas czy jak ginie sygnał to gaśnie. tak ale ten sygnal idzie po canie do comfortu.
lukas12p Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czy udało się komuś znaleźć przewód z sygnałem impulsu 12V przy aktywacji zamka centralnego?
Rekomendowane odpowiedzi