Tomiii Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 mentosy dawali gratis? dawali to brałem:wink:
Tomiii Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 fajnie siedzi, dalbym fele w jeden kolor który??
kamilus Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Powiem Ci, ze sam nie wiem nie spodziewalbym sie, ze ten bialy moze fajnie wygladac na srebrnej budzie a jednak.. podoba mi sie tez ;d
Tomiii Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Powiem Ci, ze sam nie wiem nie spodziewalbym sie, ze ten bialy moze fajnie wygladac na srebrnej budzie a jednak.. podoba mi sie tez ;d właśnie sam ma dylemat
majkel1993 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 heh zostaw tak jak jest albo z jednej strony zrób białe a z drugiej pomarańcz:decayed: lecisz do Nysy?
majkel1993 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 no to zamawiam miejsce koło srebrnego usa:grin:
huzio00 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 na krótką mete fajne ten flu pomarańcz ale na dłuższą to zostawiłbym białe:wink:
JawoR36 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 lecisz do Nysy? oczywiście To do styknięcia się na Nysie
Tomiii Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 lecisz do Nysy? oczywiście To do styknięcia się na Nysie Tylko że będę stał z chłopakami ze swojego klubu vag-czewa ale oczywiście na bajerę podejdę lub na fotki pojadę jak będę w stanie
WhyMe? Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Gdzie Czewa się rozbija? Nie czasem do góry zawsze?
szylus Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dałbym w pomarańcz, fajnie się zgrywa całość razem ze znaczkiem:wink: Świetne auto, fajna wersja:wink: Pozdrawiam!
Tomiii Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Gdzie Czewa się rozbija? Nie czasem do góry zawsze? to jest tylko zależne od tego gdzie będzie jakaś fajna miejscówka wolna i w miarę pojemna po leci ponad 20 aut faktycznie w zeszłym roku staliśmy na górce między drzewami i była mega hooojnia, bo aut nie widać i mega mega zakurzone czyściliśmy 3 auta do zdjęć to zanim zdążyliśmy ogarnąć trzecie to pierwsze było już pokryte warstwą kurzu:kwasny: Ale to zlot piknikowy i oprócz aut liczy się dobry klimat
WhyMe? Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Rok temu była lipa z miejscami. Sami staliśmy na górce w kurzu Tylko po drugiej stronie jak wy Na nysie cię szybko znajdę po felgach
Tomiii Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Rok temu była lipa z miejscami. Sami staliśmy na górce w kurzu Tylko po drugiej stronie jak wy Na nysie cię szybko znajdę po felgach No wszyscy mówią że bardzo rażą te spławikowe felgi i bardzo się rzucam w oczy
Tomiii Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 To nawet najebany znajdę I dlatego lubię tą imprezę, inna od wszystkich:drunk:
Rekomendowane odpowiedzi