RS Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak w temacie. Sa na forum jacyś Truckerzy/ kierowcy ciężarówek? Myślę ze warto by było powymieniać się doświadczeniami. Te zawsze się przydają.... Ja jeżdżę ciężarówką, lecz tylko "wkoło komina". Jeżdżę w firmie ALDI w Niemczech w transporcie wewnętrznym ale doświadczenia mam także z kontenerami i wszelkiego rodzaju ciężarówkami Naczepa, przyczepa, tandem, firanka, chłodnia.... Ciekaw jestem czy ktoś się zamelduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 a ja niedawno zdałem C, C+E + kwalifikację a co pochwalę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 gratki, musialo to byc nie lada wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 nie było łatwo ale się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ja śmigam czteroośką, wywrotką ... w firmie mamy same Scanie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapa85 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 śmigam czteroośką, czasami ciągnik+ laweta, wanna albo dłużyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 śmigam czteroośką, czasami ciągnik+ laweta, wanna albo dłużyca widze ze z okolic jesteś.. w jakiej firmie jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguki Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja od grudnia zaczynam jeździć Scanią z patelnią. Doświadczenie praktycznie zerowe więc zobaczymy jak to będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapa85 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 śmigam czteroośką, czasami ciągnik+ laweta, wanna albo dłużyca widze ze z okolic jesteś.. w jakiej firmie jeździsz auto-złom roman mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 a ja śmigałem Truckiem Mój Skład to był MP 2 Actross 1848 czyli 480 kuni zrobione na 550 tak aby szkopków drażnić przy wyprzedzaniu ..hehe ..ale żona i rozłąka zrobiła swoje i teraz w domu i praca na miejscu ... mam wiecej fotek ..miło wspominam ten epizod mego życia .Pozdrawiam ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Tez smigam zestawami tylko ze po UK Przewaznie nowe Volva ale czasami MAN, RENAULT, DAF i MERCEDES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 to ja się zamelduję sprzęcik to zwykle mały tgl z 2012 w tandemie a 2-3 razy w miesiącu jak trzeba TGX 2011 (koń z naczepą megą) u mnie jest o tyle fajna sprawa, że wozimy meble robione w naszej firmie w podwójnej obsadzie i max 2 razy w miesiącu zdarzy się spać w aucie. zwykle 3 dni w tygodniu pracujemy :kox: a kasa uczciwa póki co fajny temat, mam nadzieję że się rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 To i ja też się melduję [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No ciesze sie ze temat sie rozwija! I nawet z fotkami! Tu fotka jak bylem z kontenerami w fabryce BORBERT i fotki z drogi powrotnej.... <br /><br /> <br /><br /> W Aldi jezdzilem dlugi czas F2000 na tarczki i full-manual (filozofia ALDI haha) <br /><br /> az w koncu dorobilem sie nofki TGL 18.410 (automatyczna skrzynia i tachograf na karte), ale o klimie mozemy dalej pomarzyc.... <br /><br /> ktorego po miesiacu zamienilem na tandema 2 rocznego z mozliwoscia ladowania ciezarowki przez przyczepe , co prawda tez na karte, ale wrocilem znow do sprzegla.... <br /><br /> i z tego jestem zadowolony. Robie to co lubie i nie chcialbym nic innego robic, no moze dluzsze trasy jezdzic, ale wtedy znow serce teskni za rodzina, wiec robie to tylko od czasu do czasu jak sie jakas fucha trafi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Witajcie Koledzy Kierowcy. Ja wożę drewno do papierni ( Świecie i Kwidzyn) obecnie Volvem FM 480 6x4. Fotek niestety brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a busy pod plandeka tez sie licza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Kierowca to kierowca, albo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja latam hakowcem od dwóch miechów . Auto trochę zmęczone ale daje rade . Na wiosne wymiana na Fh-cza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Patryk szybko można załapać cofanie tą przyczepą? Jak nie których truckerów widzę jak wymiatają to przyczepą przy cofaniu to respect:kox: jeszcze nie miałem okazji pomykac nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja latam hakowcem od dwóch miechów . Auto trochę zmęczone ale daje rade . Na wiosne wymiana na Fh-cza .http://images46.fotosik.pl/1840/2db6bdb6d4576595m.jpg no tak sie zastanawiałem kiedy pojawią sie portowe myndy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi