Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to i ja pokaze 2-3 razy w miesiacu smigam tym cudem na Włochy

1287130076_105235654_1_Zdjecia_TRANSPORT_PRZEPROWADZKI_BUS_PLANDEKA_35t_1287130076.jpg

tak to w robocie siedze za biurkiem ale jak jest potrzeba to smigam jeszcze stara wysluzona Scania :decayed:

sprzedam_sprzedam_scanie_260_1_789763.jpg

<br /><br />

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja latam hakowcem od dwóch miechów . Auto trochę zmęczone ale daje rade . Na wiosne wymiana na Fh-cza :decayed: .

http://images46.fotosik.pl/1840/2db6bdb6d4576595m.jpg

no tak sie zastanawiałem kiedy pojawią sie portowe myndy :decayed:

:naughty: Teraz robię u siebie w mieście ale raz w tygodniu jestem na Litewskiej w Gdańsku koło eurocash

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ----------

Patryk szybko można załapać cofanie tą przyczepą? :decayed: Jak nie których truckerów widzę jak wymiatają to przyczepą przy cofaniu to respect:kox: jeszcze nie miałem okazji pomykac nią:whistling:

U panie jak pierwszy raz wsiadłem to i zacząłem cofać to se odpuściłem , obróciłem auto i se ją wypchałem :decayed: . Teraz trochę próbuje ale tak sam dla siebie bo jakoś pudła mam w takich miejscach że zawsze jest gdzie rogala strzelić :wink:

Opublikowano

Jest Moc :) Jazda Składem ....Widoczki mega...no ale kurna ta rozłąka ...ale ciągnie wilka do lasu :) a najlepsze pauzy 48 albo nawet 72...człowiek korby dostawał ... jak chcecie mam albumy na piscassa z moich tras ..,hehe mogę zapodać linki :)

Najlepsze było jak się na Weekendach spotykało kolegów po fachu i były "obiadki co się na winie " .Miło wspominam jeden z portu Calias na pompie Total :) było mega!! ahha

IMAG0579.jpg

IMAG0580.jpg

IMAG0143.jpg

IMAG0395.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Mnie narazie nie ciągnie na międzynarodówke bo wole codziennie w domu obiad ,choć jak patrze na widoki jakie tam są :kox:

Opublikowano

mnie sie podoba poleciec za granice ale tak jak mowie 3-4 razy na miesiac i koniec jazdy :decayed:

Opublikowano
Patryk szybko można załapać cofanie tą przyczepą? :decayed: Jak nie których truckerów widzę jak wymiatają to przyczepą przy cofaniu to respect:kox: jeszcze nie miałem okazji pomykac nią:whistling:

dajcie spokój z krańcówką toż to na łeb idzie dostać :facepalm: może i się ładnie w zakrętach składa ale przy cofaniu jest aż nadto zwrotne... jak dla mnie to najstabilniejszy i najprostszy w opanowaniu jest koń+naczepa :wink:

Opublikowano

Ostatnio próbowałem tego

i nie poszło :decayed:
Opublikowano
Ostatnio próbowałem tego
i nie poszło :decayed:

Mistrz zawracania - YouTube!

Opublikowano

http://s15.postimage.org/79o8m4sw7/1287130076_105235654_1_Zdjecia_TRANSPORT_PRZEPROWADZKI_BUS_PLANDEKA_35t_1287130076.jpg

tak to w robocie siedze za biurkiem ale jak jest potrzeba to smigam jeszcze stara wysluzona Scania :decayed:

http://s7.postimage.org/4ruh3xcev/sprzedam_sprzedam_scanie_260_1_789763.jpg

<br /><br />

jak kolego latasz na wlochy to masz wykupiony abonament na brennero czy placisz jednorazowo za kazdy przejazd 8e ?

Opublikowano

:toon:Dobrzy są z nich woźnicy:good:

Opublikowano

Fajny temat, z przyjemnością będe obserwował, bo tylko osobówką śmigam po 5 tys km miesięcznie:wink:

Opublikowano
  • Autor

Ciezko jest jak sie dluzej jezdzi koniem z naczepa, bo trzeba dokladnie w odwrotna strone krecic. Ja raz- dwa zalapalem, tylko mialem niezla szkole: Nocki, w magazynach DPD, caly czas wkolo jezdza inne auta no i nie ma wcale miejsca zeby auto wyprostowac, a trzeba bylo jeszcze wjezdzac zestawem pod 2 kontenery- dobrze ze rolki sa... :whistling:

Co do zawracania to trzeba uwazac na przewody zeby sie nie przebily podczas zginania dyszla.

Wszystkiego sie da nauczyc! :wink:

Opublikowano

Wiem jak wygląda sprawa z tymi kontenerami sam woziłem:wink: i na prawde na sztywnym dyszlu jest ok:P ale na tym łamańcu już tak kolorowo nie jest:facepalm: nie raz chłopakom pomagałem no ale to tylko pokazywałem mniej więcej żeby nic nie u.ebali:decayed: wjazd pod kontenery oba na raz z tą przyczepą nie jest prostym zabiegiem:P ale tak jak piszesz idzie sie nauczyc:wink:

Opublikowano

http://s15.postimage.org/79o8m4sw7/1287130076_105235654_1_Zdjecia_TRANSPORT_PRZEPROWADZKI_BUS_PLANDEKA_35t_1287130076.jpg

http://s7.postimage.org/4ruh3xcev/sprzedam_sprzedam_scanie_260_1_789763.jpg

<br /><br />

jak kolego latasz na wlochy to masz wykupiony abonament na brennero czy placisz jednorazowo za kazdy przejazd 8e ?

place jednorazowo 8 euro bo abonament mi sie nie oplaca bo czasem lece 5 razy a w nastepnym tygodniu lece 2 razy

Opublikowano

A powiedzcie mi juz zrobili ten terminal na Brennero ? bo jak ja śmigałem to dopiero go klepali ..a to było 2 lata temu :)

Opublikowano
A powiedzcie mi juz zrobili ten terminal na Brennero ? bo jak ja śmigałem to dopiero go klepali ..a to było 2 lata temu :)

cos tam jeszcze lepia ale wszytsko idze na bierzaco :wink:

Opublikowano
  • Autor

A dlaczego mowicie Brennero? Wszyscy w Niemczech mowia Brenner. Jak jechalem prywatnie do Wloch to postanowilem jechac przez serpentyny- ciekawe doswiadczenie....:wink:

Opublikowano

u mnie w rodzinie tata jezdzi już 23 lata na międzynarodówce Forma PEKAES (zółte kabiny) lecz już tylko do końca roku firma się rozpada .. i zamykają transport sam się wybieram na kurc c plus E ale najpierw muszę ogarnąć wzrok...Pozdro trakerzy

Opublikowano

też myślałem kiedyś wsiąść na międzynarodówke.... ale chyba jednak wole pojeździć lokalnie :)

ja moge ze swojej strony dodać, że jazda po budowach jest dość specyficzna

wyrywanie dosłownie auta załadowanego który waży 40 ton przez dźwigi koparki z ziemi ... :)

strzelające liny

spadające kipry bo ktoś zapomniał go opuścić i zapier*olił w most :decayed: ( widziałem na własne oczy )

a jadąc po pewnym czasie obok tych budów możesz z dumą powiedzieć, że częściowo dzięki Tobie powstał ten wiadukt, blok, szkoła, boisko

tutaj przykładowe zdjęcia z pracy

65485_424033060995511_1434979912_n.jpg

576547_356550307743787_1486575283_n.jpg

536535_336949679703850_488364532_n.jpg

a tutaj na głównej płycie Stadionu Śląskiego w Chorzowie który nikt nie wie kiedy zostanie ukończony :decayed::decayed:

Opublikowano
A dlaczego mowicie Brennero? Wszyscy w Niemczech mowia Brenner. Jak jechalem prywatnie do Wloch to postanowilem jechac przez serpentyny- ciekawe doswiadczenie....:wink:

bo to takie spolszczenie chyba :polew: