Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe widoki - jak to Szwajcaria :decayed:

Pokaż zdjęcia sprzętu.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

20120723113.jpg

dsc00675.jpg

DSC00719.jpg

dsc00913.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Jak się u Gula jeździ ?

Opublikowano
  • Autor

Fajnie ten nowy Actross wyglada....

Opublikowano
Jak się u Gula jeździ ?

rozne juz opinie czytalem,ale w sumie nie jest zle

Opublikowano
Jak się u Gula jeździ ?

rozmawiałem z chłopakami,też mówią,że ok.,ale podwójne obsady.

Jesteś może na 9tce w Niemczech??

Opublikowano
Jak się u Gula jeździ ?

no podwojna,chociaz sa tez chlopaki w pojedynczej, stoje w Holandii 24h,Schel i necik za free :decayed:

Opublikowano
Jak się u Gula jeździ ?

no podwojna,chociaz sa tez chlopaki w pojedynczej, stoje w Holandii 24h,Schel i necik za free :decayed:

we wtorek będę wyżej Groningen :wink:

Opublikowano
Jak się u Gula jeździ ?

panowie współczuje wikend w "budzie" ja na szczęście wikendy w domu ale też to przerabiałem

Opublikowano

no my jutro o 13 mamy sie ladowac i znajac zycie to na Niemcy bedziemy smigac,chociaz tutaj plan zmienny jak pogada i moze jeszcze sie cos zmienic :kox:

Opublikowano

co ile zjeżdżasz? 3/1?

Opublikowano
co ile zjeżdżasz? 3/1?

no dokladnie 3/1

Opublikowano

U nas w firmie szef otworzył biuro w Rumuni kupił 8 ciągników na rumuńskich i 16-stu Rumunów śmiga z BE na włochy w podwójnej obsadzie i mieszkają w budzie nawet po 3 miesiące ....:doh:

Kierowcy co wcześniej wykonywali tą robotę na warunkach belgijskich zarabiali od 3000- 3500 euro zjazd w piątek do południa weekend w domu.

Ogólnie jest w BE jak i w innych państwach ostra zadyma bo niema dla nas roboty, jedynie to jeżdżenie w koło komina za parę groszy....:kwasny:

Ale z tego co się słyszy na mieście to od 2014 mają być wprowadzone radykalne zmiany i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Niedawno Belgia strajkowała z tego powodu. :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ale z tego co się słyszy na mieście to od 2014 mają być wprowadzone radykalne zmiany i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Slyszalem o nich- podobno maja dotyczyc calej unii Europejskiej, ale jeszcze dokladnie nie wiem czego maja dotyczyc- tylko ze konsekwencja ma byc ze wszystkie male nieuczciwe firmy popadaja, a kierowcy beda znow szanowanymi pracownikami...:polew:

Ale tak na powaznie- cos ma sie zmienic tylko nie wiem co... :eusathink:

Opublikowano

Małe firmy już dawno popadały w BE od 2011 roku ponad 150 firm ogłosiło upadek z powodu nieuczciwej konkurencji ze wschodniej europy.

Duże firmy przetrwały i zarabiają coraz więcej na kierowcach z PL,SK,RO,BG a swoich pracowników ograniczyła do średniej krajowej na transporcie regionalnym.

Ale co tu dużo pisać żeby nie było możliwości zatrudniania podwykonawców z innych państw EU to BE,DE,NL chyba miałyby o wiele większe problemy finansowe w kryzysie i wykorzystanie legalnie taniej siły roboczej za przysłowiowe półdarmo przedsiębiorstwa utrzymały się na rynku a ten proceder działa nie tylko w transporcie ale i w innych zawodach.

W BE zaczęło się od tego jak dwóch polaków spłonęło żywcem w baraku na początku roku ...:kwasny:

Belgia: Dwaj polscy kierowcy spłonęli w pożarze hangaru, dwaj inni ranni.

Pewnie od 2014 roku wszystko wróci w europie zachodniej do normy a problem się zacznie w europie wschodniej.

Opublikowano

Wypsiu - długo już mieszkasz w Belgii ? Zawsze jeździłeś ?

DamianIno - jak się jeździ w podwójnej obsadzie ? Samochód ciągle jest w ruchu ? 1 kierowca jedzie a 2 w tym czasie "odpoczywa" ?

Chyba ciężko się żyje we dwóch w kabinie ?

Opublikowano
Wypsiu - długo już mieszkasz w Belgii ? Zawsze jeździłeś ?

DamianIno - jak się jeździ w podwójnej obsadzie ? Samochód ciągle jest w ruchu ? 1 kierowca jedzie a 2 w tym czasie "odpoczywa" ?

Chyba ciężko się żyje we dwóch w kabinie ?

wiesz co wszystko zalezy jakiego masz zmiennika,wiadomo ze zdarzaja sie zgrzyty bo to normalne jak przebywasz z kims 24h przez 3 tygodnie,ale my sie juz troche znamy i jakos sie dogadujemy,no sa plusy i minusy...a co do jazdy to jezeli jeden jedzie to drugi moze kimac w tym czasie,zdarza sie,ze czas jazdy i pracy ledwo starcza,ale to wyjatki,przewaznie nocki przespane...

Opublikowano

Z HZ transport gadałem ostatnio z kierowcami jeżdżą w podwójnej 8/2 masakra to jest przecież tyle czasu...

Opublikowano
Wypsiu - długo już mieszkasz w Belgii ?

Długo.

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ----------

Wypsiu - Zawsze jeździłeś ?

Nie zawsze. :hi: