Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Świeci się kontrolka od samopoziomowania xenonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Sensor jest na wahaczu z tego co pamiętam z lewej strony. Sprawdź kostkę która jest do niego wpięta, może jest zaśniedziała lub dobrze nie jest wpięta.

• 5 lat później...
Opublikowano

Koledzy, mam obnizone zawieszenie, tak już kupiłem. po wymianie rozrządu prawie za każdym razem gdy skręcam w lewo, odzywa się dzwięk i zapala się na krótko kontrolka poziomowania ksenonów.Mam taki licznik zakrętów w lewo.. ha ha Gdy jeżdzę sam zdaża się to tylko przy ostrym zakręcie ale gdy mam pasażerów to już przy każdym, nawet lekkim zakręcie w lewo. Co z tym robić?

Opublikowano

Witam.U mnie sprawa wyglada tak, pojechalem swoją audiczką a4 b6 2004r 1.9 w trase i po okolo 700 km zrobilem przerwe gdy ruszyłem znowu po okolo 20 km włączyła sie tak kontrolka , i mam pytanie o was gdzie znajduje sie mniej wiecej ta wtyczka zeby ja przeczyscic,bo wracam sie za tydzien do domu i przedemna jakies 1000km a niewiem czy to mozna tak jezdzic ;/?

Opublikowano

najpierw odczytaj elektronikę reflektorów i powiedz co zgłasza.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

00776 - Level Control System Sensor: Left Front (G78) 28-10 - Short to B+ - Intermittent

Koledzy, mam już dosyć tego ciągłego "pikania" sygnału poziomowania ksenonów. Który bezpiecznik jest od tego układu? Nie mogę na niego trafić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przerabiałem temat , szukałem kombinowałem aż w końcu wymieniłem czujnik i jest spokój.

musisz podpiąć kompa i sprawdzić który czujnik pada przedni czy tylny.

• 3 lata później...
Opublikowano
W dniu 13.06.2008 o 13:10, malik napisał:

Rozwiązanie jest proste. Dociśnij mocniej kostki przewodów reflektorów. Najprawdopodobniej coś nie styka.

Mam ten sam problem styki wyczyszczone kontakt sprayem i dalej błąd świeci.

Właśnie przed chwilą rozwiązałem swój problem otóż mam 3 kable kupione kolejno od najstarszego za 200zl 300zl i 500zl trzy ponieważ dwa pierwsze (padły gdy komputer miał połączenie z Internetem i uruchomiłem VCDS z podpięty kablem) kable były potrzebne lepsze ponieważ musiałem wymuszać procedurę wypalania DPF ale do rzeczy.

Na najdroższym kablu teoretycznie "najlepszym" nie mogłem się połączyć z grupą "55-zasieg świateł" parę razy instalowałem na nowo VCDS ale nie pomagało. Dzisiaj z głupa podpiołem te stare tańsze kable (chciałem sprawdzić czy faktycznie są uwalone) i cud mogłem wejść w grupę 55 gdzie wywaliło dwa błędy które usunąłem. Problem błędu na FIS-ie znikł. 

Edytowane przez Lygrys