Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też nie biore roboty na zloty. VAG leży w walizce , wyciągam tylko jak nie wiem co się popsuło :hi:

Opublikowano

ja bym nie ryzykował, w nocy jest jeszcze poniżej 0...

Uroki Wałbrzycha :D - w Świdnicy lato ;)

Opublikowano

Siema siema wlasnie dostalem wiadomosc o Niedzieli 15:00 Makro W-ch. Dobrze sie sklada bo bede akurat w kraju bez swojej fury ale znajde cos na zastepstwo by sie tam dostac:) postaram sie za bardzo nie odstawac od tredu:)

P.S. Majster Bedziesz???

Opublikowano
  • Autor

Napisz PW do Majstra, to może będzie. Przyjeżdżaj czymkolwiek, a jak nie będziesz miał jak wrócić do domu (tego w WCHu, hehe) to Cię zawiozę.[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 07:17_________________________________________________

Zbierać się!!![br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 14:27_________________________________________________

miły spot, fotki wrzucę wieczorem

Opublikowano

Pogoda i frekfencja dopisała :>

Szkoda że jak zwykle za* bany robotą jestem.

Co prawda wpadłem na chwilę ale połowa to znajomi . Cool.

Ciepło idzie trza pomyśleć o jakimś grillu z browarem :evil:

Opublikowano

Pogoda i frekfencja dopisała :>

Szkoda że jak zwykle za* bany robotą jestem.

Co prawda wpadłem na chwilę ale połowa to znajomi . Cool.

Ciepło idzie trza pomyśleć o jakimś grillu z browarem :evil:

A kto wtedy będzie holował bryki do domu ?? :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Kazdy może przyjechać ze swoim szoferem.

Przy 10 furach to 50 osób z czego 10 osób to driverzy (20% populacji zlotu)

Zostaje 40 szczęsliwych piwoszy.

Opublikowano

yyyy Majster i poryjemy sobie berety jak dzis zrobiles to Jankiemu :evil: fajnie fajnie milo bylo popatrzec na tak wiela OOOO

Opublikowano

bylo extra, to kiedy ten grill? :> proponuje zaczac od poludnia :evil:

Opublikowano
  • Autor

foty wrzuciłem, ADAC też :>

Opublikowano

Wszystkie takie ładne srebrne, ciemne , czarne, a moje takie yellow submarine :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mój to srebro jak się patrzy chytry_na.gif

Opublikowano

Nawet ze zdjęć widać że zółta łódź podwodna wyróżniała się na tle pozostałych :> . Te mrygające diody i te zasilanie dla defibrylatora - słowem boska i to u nas w Vbrzychu taka jeździ :tongue4: :tongue4: :decayed: No ale należy też wspomnieć o B5 z tłumikiem o średnicy kolektora kanalizacyjnego zasilającego Pałac Kultury i Nauki, który to tłumik dawał miły dla ucha pomruk bestii siedziącej pod maską.

Opublikowano

Jak do next spotu chłopaki nie zdążą sprzedać takiego jednego audi A4, w którym maczałem ostatnio palce, to pokaże wam jak można wycisnąć 300PS z silnika 1,8 ADR :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak do next spotu chłopaki nie zdążą sprzedać takiego jednego audi A4, w którym maczałem ostatnio palce, to pokaże wam jak można wycisnąć 300PS z silnika 1,8 ADR :decayed:

no to czekamy!

a w kwestii spotów, to chyba następny około czerwca, bo wcześniej wypada Świdnica VAG jak pisał Seb-k zatem gdy ktoś chce wcześniej, to w Świdnicy właśnie, albo pisze tutaj propozycję, bo z ciekawostek dodam, że na 20 minut przed spotem licznik odsłon wskazywał 3450, a teraz, niecałą dobę po spotkaniu widnieje 3580, czyli średnio co 11 minut odsłona - prężność jest :)

Nawet ze zdjęć widać że zółta łódź podwodna wyróżniała się na tle pozostałych :> . Te mrygające diody i te zasilanie dla defibrylatora - słowem boska i to u nas w Vbrzychu taka jeździ...

to co zobaczyłem aż mnie zaniemówiło :) A4 dająca równe 220 V, i te światła, pełen bajer! OK, widziałem karetki co się ładują 220V... ale żeby dawać 220V to już jest naprawdę bomba...

dla niewtajemniczonych foto (carlos jak nie mogę pokazać to pisz szybko :) ):

gallery-75222487-500x500.jpg

Natomiast freon_himself na spocie zachwycił się protoplastą A4, czyli 80! Niesamowita fura, z silnikiem 2.6, w super stanie i duchem w sobie :good:

Opublikowano

u góry po prawej jest druga wtyka :)

To auto miało fabrycznie dwa akumulatory :evil:

dobre do muzy na grilla

Opublikowano

W ogóle o której sie rozjechaliście, bo ja musialem sie zawinąć wcześniej :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

po 16:30

Opublikowano

a to looz :cool1:

fajnie ze foty juz są tylko troche male :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

a to looz :cool1:

fajnie ze foty juz są tylko troche male :thumbdown:

chcesz większe to napisz na PW[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:56_________________________________________________

a właśnie, zapomniałem spytać na spocie - gdzie nabijacie klimę w Wałbrzychu? Na Podwalu???[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:38_________________________________________________

nie macie klimatyzacji widzę :gwizdanie: