Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz relingi kupować to wybrał bym czarny , wariant 1 ( bo oryginał )

Jeśli chodzi o cenę to wariant 2 jest korzystniejszy , ze wzgledu na cenę i jeśli autentycznie posiada ATEST

Wedle gustu

PS. Jak możesz wstrzymaj się do zlotu , miałem w piwnicy oryginał , nie wiem czy jeszcze tam bedzie bo przeprowadziłem się 3 miesiace temu , pojadę do gościa na stare mieszkanie może jeszcze nie wyrzucił z garażu to bym Ci przywiuzł za fri :hi:

Opublikowano

Dostalem wiadomosc niestety nie za szybko zawitam do Pomrocznego jednakze ciesze sie ze cos sie ruszylo w moim rodzinnym miescie. Pozdro chlopaki i milego spotowania Dzieki za wiadomosc.

P.S. Carlos666 - Majster??

A majster :)

Jak będę żył po sobocie to zajadę :decayed:

Opublikowano

Kuna Fa Majster kope lat hehe widze ze B5 po "gradobiciu" poszlo i wozisz dupsko w B6 ja swoja to do konca mojego lub jej bede jezdzil, no nic trzym sie Pozdro

Opublikowano

elo all kto z wrocka leci ?

Opublikowano
  • Autor

Nie wydaje mi się, by ktoś jechał z Wrocławia do Wałbrzycha tylko na Spotkanie, skoro tego samego dnia jest (jak chyba co tydzień) pod Mostem Milenijinym.

Opublikowano

no i posypało śniegiem

radze zabrać ze sobą łopaty bo tam w polach jak zawieje to samochodu można nie znaleźć

Opublikowano
  • Autor

We Wrocławiu nie ma śladu śniegu... Ale ile spadło, dużo?[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 10:21_________________________________________________

To odpowiem sobie sam:)

@ szczawno całe 2cm śniegu, gdzieniegdzie trawa, czyli tragedii nie ma

ciekawy jestem, jak będzie wieczorem w Pecu pod Śnieżką, bo jadę tam na dechę :gwizdanie:

Opublikowano

heh panowie powiem wam tylko ze ten śnieg, to jak by go nie było, sprawdzone osobiście, bo dni mi się pomyliły i myslałem ze dzisiaj jest ten spocik, wpadam na strefe a tam oczywiście echo, dopiero zatrybiłem ze jest 13 :mysli: , ogólnie polewa ze mnie, a tak nawiasem mówiąc mogło by troche tego śniegu spaść, trochę frajdy by było :decayed:

Opublikowano
  • Autor

M@x, mam czasem ten sam problem, bo każdy wolny dzień to niedziela dla mnie :polew:

Tam dalej na tym rondzie jest baaaaardzo fajnie jak popada śnieg...

A mamy jakieś Quattro w naszej regionalnej ekipie?

Opublikowano

heh, ja niestety nie mam, ale pare dni temu mój dobry przyjaciel kupił A4 2.8 v6 Quattro :D niestety jutro jest w szkole ;/

Opublikowano
  • Autor

Toż to potwór. Zaproś Kolegę na Forum i do naszego wątku. Chciałbym kiedyś zobaczyć jak to jest siedzieć w takim bolidzie i zobaczyć jak się spisuje Q...

Opublikowano

Ja mam quattro (podchipowane na 170 kucy) :decayed: :decayed: :decayed:

Niestety nawał pracy najprawdopodobniej nie pozwoli mi się pojawić.

No chyba że do 14:00 uwinę się ze swapem G60 synchro z passka do golfa 2 :)

Opublikowano
  • Autor

M@x, fajne zdjęcie na Szczawienku, ale jest niepisany zwyczaj na Forum zamazywania numerów rejestracyjnych...

5 minut w photoshopie, nawet nikt nie zobaczy że nie ma tam rejestracji :)

carlos666 - możesz to jesteś, nie możesz, to spotkamy się kiedy indziej, nic na siłę, spokojnie.

Śnieg w Pecu jest całkiem dobry. 40cm. Ale co się dzieje po drodze, niby +3'C na wyświetlaczu, z drzew kapie roztopiony śnieg, prosto na ulice, które mają poniżej zera... nie chcę złowróżyć ale dziś w nocy niejeden może polecieć :/

Robi się gołoledź i to idealna bo bardzo podstępna.

Opublikowano

carlos no to będzie się z kim pościgać widzę :)

Freon - teraz Lepiej? :)

Opublikowano
  • Autor
:) pierwsza klasa
Opublikowano

dscf2620rn7.jpg

w712.png

rano jak pisałem to na poniatowie 8-10 cm śniegu potem stopniało

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie sporo było... ale dziś już nikt nie pamięta o śniegu. Sucho i pewnie, prawie jak Always.

Opublikowano

Witam, dziś uruchomiliśmy nową naszą Hamownię samochodową (pomiary mocy) we Wrocławiu. W najbliższym czasie będziemy organizować Dynoday. Pierwsza tura odbędzie się już we wtorek od godz 9.00 Wszystkich chętnych zapraszam. Dla A4 klubu jest zniżka grupowa 80 zł za 3 pomiary z wykresem. Hamownia była dostrajana do 2 hamowni MAHA LPS3000 i wyniki które pokazuję praktycznie pokrywają się z maha +, - 2PS. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o zrobienie listy wstępnej czy na wtorek ktoś reflektuje lub na inny termin.

Opublikowano

Podskocze ale najpierw zawirusuje moje autko doloze wieksze turbo i wymienie waleczki wtedy sie pojawie napewno :good:

Opublikowano

No to widzimy się dzisiaj na zlocie :good: