tomcioo18 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 czy kratka nawiewu od anglika pasuje do wersji europejskiej ????
Lu-Gi Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 jak masz na mysli te po lifcie to środkowa podobno pasuje bez przeróbek tylko te boczne cos trzeba przerobić. wpisz w wyszukiwarke na pewno nie raz było juz opisywane
jano04 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 W boczny krakach angielskich takzwany tunel powierza skierowany będzie do góry, żeby je włorzyć musisz wyciąć kawałek plastiku.
novwy Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ja mam założone u siebie właśnie z wersji angielskiej kratki z podświetlaniem tylko kable pociągnąłem, powietrze normalnie płynie z kratek, jedyna różnica to pokrętła są podświetlane odwrotnie i inny jest zakres regulacji kierunku nawiewów (boki) lewy faktycznie trzeba trochę podpicować bo ten kanał się odwraca i trochę haczy nie można do końca włożyć ale wszystko do ogarnięcia 1
MatUSh Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ja mam założone u siebie właśnie z wersji angielskiej kratki z podświetlaniem tylko kable pociągnąłem, powietrze normalnie płynie z kratek, jedyna różnica to pokrętła są podświetlane odwrotnie i inny jest zakres regulacji kierunku nawiewów (boki) lewy faktycznie trzeba trochę podpicować bo ten kanał się odwraca i trochę haczy nie można do końca włożyć ale wszystko do ogarnięcia tak jak kolega up napisał jest tak. Odradzam Ci anglików. tez sie zastanwiałem nad ang ale kupiłem europa i pasuje wszystko elegancko pare zł wiecej ale masz jak w ori
ciechu20 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 dokładnie, po co bawić się w angola skoro europa jest w podobnych monetkach ??
OLI_B5 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 dokładnie, po co bawić się w angola skoro europa jest w podobnych monetkach ?? Czasami cena jest 2krotnie wyższa:wink:
novwy Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 dokładnie cena bywa dwukrotnie wyższa, i jak ja szukałem to akurat nic nie było oprócz angoli więc w końcu zdecydowałem się na takie
Rekomendowane odpowiedzi