misiek547 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 witam koledzy jakiej mocy są głośniki z przodu w drzwiach i z tyłu w półce w a4 b5 z 1999r. z tego co zauważyłem to jeden głośnik w półce ma jakąś aluminiową zabudowę od spodu co to jest. i jeszcze jedno jaką moc ma radio audi chorus Co do mocy to ci nie pomogę bo nie wiem. A ta metalowa puszka to wzmacniacz audio na tylne głośniki Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 aha czyli tylne głośniki zasilane są mocą z tej puszki a przednie z radia tak
Kowi87 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 moc głosników masz w instrukcji radia concert blaupunkt, gdzieś na końcu
misiek547 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 aha czyli tylne głośniki zasilane są mocą z tej puszki a przednie z radia tak Dokładnie tak Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 znalazłem w książce coś takiego ale czy to mówi o mocy maksymalnej radia czy głośników wszystkich wzięte w jedną całość to nie wiem może ktoś z was to ogarnia
Rekomendowane odpowiedzi