pawcio Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 witam starszyznę tego forum i cała resztę forumowiczów, przejrzałem cały dział ał nie doszukałem sie odpowiedzi na mój problem, a mianowicie nawaliło mi oświetlenie wnętrza ,które powinno działać po otwarciu drzwi... z trzema drzwiami jest ok, ale nie działa przy otwieraniu drzwi przednich od strony pasażera, przypuszczam ze zepsuł sie jakis czujnik a pytanie brzmi czy dostane sie do niego bez demontażu tapicerki?? podobno jest w drzwiach a nie w zamku?? pozdrawiam Traviz: Proszę konkretniej nazywać tematy. Samo "oświetlenie" nic nie znaczy.
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 podobno jest w drzwiach a nie w zamku?? no własnie jest w zamku a zamek w drzwiach :razz:
spanky Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 podobno jest w drzwiach a nie w zamku jest w zamku ........
pawcio Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Opublikowano 26 Listopada 2006 hahahahahahaha dzieki za wyjaśnienia..... myśle ze załapałem.... chodzilo mi o to czy jest na zewnątrz czy w środku drzwi!! hahahahahah :mrgreen:
Gość Kubowy Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Ale przypadek - mam to samo w tych samych drzwiach :razz: Jak dostać się do czujnika? Czy jest on zintegrowany z zamkiem czy da się go wymienić osobno?
szogun0 Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja też miałem u siebie w tych drzwiach. Wyjąłem zamek i wyciągnąłem mikrowłącznik i poczyściłem. Trzeba delikatnie podważać jedną z dźwigni i da radę. Potem wymyć w benzynce ekstrakcyjnej złożyć (nie smarowaćniczym gęstym) i ma działać. Zabiegi z WD-40 pomagają na bardzo krótko.
Gość Kubowy Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Na razie nic nie zdziałałem Elektryka jest zintegrowana z zamkiem i można jedynie wyciągnąć wtyczkę i przeczyścić styki. Póki co to nie pomogło. Kable w drzwiach OK, czyli trzeba by sprawdzać dalej. Chyba dam sobie spokój bo nie wiem gdzie szukać.
szogun0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Na razie nic nie zdziałałem Elektryka jest zintegrowana z zamkiem i można jedynie wyciągnąć wtyczkę i przeczyścić styki. Póki co to nie pomogło. Kable w drzwiach OK, czyli trzeba by sprawdzać dalej. Chyba dam sobie spokój bo nie wiem gdzie szukać. Hehe przyjedź to mnie to ci wyciągnę te switche.
Krzy0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Na razie nic nie zdziałałem Elektryka jest zintegrowana z zamkiem i można jedynie wyciągnąć wtyczkę i przeczyścić styki. Póki co to nie pomogło. Kable w drzwiach OK, czyli trzeba by sprawdzać dalej. Chyba dam sobie spokój bo nie wiem gdzie szukać. Hehe przyjedź to mnie to ci wyciągnę te switche. Witam miałem ten problem u siebie wyjołem czujnik i podgiołem na gorąco takie plastikowe listki które z niego wychodzą bo były wytarte i juz jest ok
Dembsey Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam. Mam ten sam problem w B6, czy podobnie jest on umiejscowiony jak w B5 ?
Rekomendowane odpowiedzi