henry102 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam. Mam taki problem iż jestem z gór, i nawiedziły nas mrozy -20 stopni i taka sprawa ze płyn do spryskiwaczy zamarzł i jak go teraz mam odmorozic bo po zagrzaniu silnika nic to nie daje.
prezesik18 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Suszarkę pod maskę i niech nagrzewa zbiornik, powoli będzie topnieć.
szakal222 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 cieplej wody z sola nalej powiino puscic expres i nie zapmnij pozniej dobrze ukladu wyczyscic dokladnie przelac woda z denaturatem lub spirytusem do czysta,i nalej plynu po akcji
bialy986 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja zeszłej zimy ratowalem się jagodzianka na kościach (denaturat) i pomogło wysłane za pomocą tapki2
przemciotorun Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 a nie mozesz po prostu auta wstawic do kogos do garazu na noc?
krzysiekml Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja zeszłej zimy ratowalem się jagodzianka na kościach (denaturat) i pomogło wysłane za pomocą tapki2 dobra nazwa na ten dodatek mrozowy,mnie też pomogło znaczy autu
Rekomendowane odpowiedzi