nedwed Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam, mam pytanie, mam nadzieje nie okaże się ono śmieszne Chodzi mi czy jest możliwosc, najlepiej z poziomu VAG zwiekszyc temperature grzania tylnej szyby ? Bo słabo mi grzeje i jak jest mróz to troche muszę poczekac zanim mi szyba albo odmarznie albo odparuje
kkam Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 nie da rady. Może masz jakąś ścieżkę uszkodzona na szybie?
nedwed Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 nie, wszystkie mi grzeja ale wg mnie za słabo :/
Fr0styyy. Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 To dziwne, bo u mnie jak włączę to nawet lód z szyby roztapia
nedwed Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 no roztapia ale strasznie wolno, troche trzeba poczekac az zejdzie
Marcino87 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 no roztapia ale strasznie wolno, troche trzeba poczekac az zejdzieCzyli jak długo jaka warstwa lodu jest to wszystko jest od tego zależne,To nie tak że hop na krowę i od razu cielę
nedwed Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 masz mnie za 10cio letnie dziecko ? Znam prawa termodynamiki i wymiany ciepla, m.in to studiowalem wiec troche znam sie na temacie Jednakze w moich poprzednich samochodach był to znacznie szybszy proces stad pytam czy jest jakas mozliwosc programowa aby zwiekszyc temperature grzania
Marcino87 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 masz mnie za 10cio letnie dziecko ? Znam prawa termodynamiki i wymiany ciepla, m.in to studiowalem wiec troche znam sie na temacie Jednakze w moich poprzednich samochodach był to znacznie szybszy proces stad pytam czy jest jakas mozliwosc programowa aby zwiekszyc temperature grzania ja nic nie sugeruje mówię ze tak jest i nic z tym nie zrobisz, sprawdź obwód na szybie może cos spalone
bobikos Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 sprawdź konektory przy szybie, połączenie do masy, ewentualnie wszystkie połączenia w linii zasilania. Być może na którymś połączeniu jest słabe przewodzenie i dlatego kiepsko grzeje. Jednak taki punkt grzałby się mocno podczas działania ogrzewania. Podejrzewam jednak że zbyt wiele oczekujesz od tego ogrzewania.
Rekomendowane odpowiedzi