Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Moje Audi a4 b8 2.0 TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie mam pojecia nie znam sie za bardzo jak juz pisalem to co wedlug was to jest zly olej ? no kur... w serwisie mi tak powiedzieli byl 5w40 castrol taki od nowosci byl tam lany jak wynika z faktur oraz w aso ale oni twierdza z maja 5w30 i taki powinien byc lany czyli co robia mnie w chu.. czy jak ?

Pozdrawiam

---------- Post dopisany 14-12-2012 at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2012 at 21:14 ----------

wczoraj jechalem do warszawy zajechalem tam do serwisu tam takze kazali lac 5w30 wiec co wy o tym myslicie ? ma byc ten 5w30 profesjonal czy nie ?

Opublikowano

Jak nie będziesz miał wielkich kłopotów z olejem, to jest zajefajne z auto. W multi jeździłem do lata i powiem, ze mi się tym lepiej jeździło jak teraz s-troniciem .

Audi zaleca ten Castrol to fakt(marketing), ale z technicznego punktu widzenia są(tak jak koledzy piszą)lepsze oleje.

Opublikowano

Castrol = kujawski/olej z biedronki.

Opublikowano
  • Autor

kazdy pisze i krytykuje to moze w koncy ktos podpowie i powie co powinienem tam zalac ? czyli to co mowi serwis to gowno ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Zalej jakiś odpowiednik Motula bądź Millers'a.

Opublikowano

Ja bym polecił coś od LiquiMoly, Millers lub Motul :wink:

Opublikowano
kazdy pisze i krytykuje to moze w koncy ktos podpowie i powie co powinienem tam zalac ? czyli to co mowi serwis to gowno ?

Pozdrawiam

Specific 504.00-507.00 5w30 audi vw 5L

Jest temat podwieszony, klawiatura nie gryzie, a i forum będzie miało większą "klikalność":decayed:

:hi:

Opublikowano
Castrol = kujawski/olej z biedronki.

:polew::polew::polew::thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie 504.00 507.00 5w30 i tak kazdy mowi q na silniki napisane w orgi ale lac tylko 502 !! :) czyli ten castrol lac co mowicie czy szukac oleju z norma 502

4

Opublikowano

a co ile masz wymiane oleju co 15 czy co 30 tys. ( longlife )Norma 504 i 507 to oleje longlife czyli do wymiany co 30 tys. dlatego tez sa zadkie 5W30 i serwis tez go leje nawet jak masz wymiane co 15 tys.Masz auto z US a tam chyba nie ma konglife i auto na pewno jezdzilo na 5W40 ze wgledu na wyzsze temperatury.Nie sluchaj co ci pierniczy pan w ASO siedzacy za biurkiem tylko zalej tam jakis dobry olej ( nie castrol ) i tyle.Zalej motul lub millers to bardzo dobre oleje w kazdym razie lepsze niz castrol z beczki.

Opublikowano
  • Autor

dzieki wielkie za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

ja na korku wlewu oleju mam wytloczone "Castrol", to jakas reklama czy audi uzywa tylko ich oleje??

Opublikowano

maja podpisana umowe , co nie znaczy ze musisz lac castrol

Opublikowano

Castrol zaczyna łapać się czego się da byleby ludzie tylko kupowali ich oleje. Dodają w komplecie do oleju jakieś młoteczki, czapki, t-shity i inne g... To już chyba znaczy że coś jest nie tak.

Opublikowano

Castrol to nie jakość tylko marketing a ich olej najlepiej nadaje się do smarowania zawiasów w drzwiach.

Opublikowano

ładny furacz:) no i w końcu ktoś z niedaleka z B-ósemką :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, po zakupie swiatła tyl wymieniales!

Opublikowano

Raynal- jesteś w ekskluzywnym gronie jeżdżących 2.0TFSI, wiec byś się wyrażał :stupid2::decayed:

Opublikowano
  • Autor

nic nie wymienialem i nic nie bylo tam grzebane a dlaczego pytasz ?

Opublikowano

do TFSI tylko Motul 8100 C3 X-Clean 5W40