Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czarnuch by SLO -> kilka słów na koniec :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurcze muszę to spróbować.

A co polecacie na H7?

Tanie, ciekawe ile będą świecić :) Ale też się grzeją nieźle, bo jak deszcz jest na kloszu halogena to paruje. Zobaczymy jak się sprawdzą.

Do H7 ciężko..

Przepraszam, że w Twoim temacie robię bałagan, ale może warto sprawdzić te żarówki? Żarówki H7 55W SUPER WHITE - WYSYŁKA W CENIE (3014334575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

od tego samego sprzedawcy i wygladaja tak samo wiec moze i swieca tak samo? :D

Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu. Możesz wziąć na próbę :) Jak będą znośnie świecić, można spróbować iść w tym kierunku tzn może jakieś lepsze osramy lub philipsy z tą niebieską otoczką

Opublikowano

Chciałbym H7 LED, ale nie widziałem takich.

Opublikowano
  • Autor

ledy na mijania ? chyba nie bardzo ;)

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

Kurcze muszę to spróbować.

A co polecacie na H7?

Tanie, ciekawe ile będą świecić :) Ale też się grzeją nieźle, bo jak deszcz jest na kloszu halogena to paruje. Zobaczymy jak się sprawdzą.

Do H7 ciężko..

Przepraszam, że w Twoim temacie robię bałagan, ale może warto sprawdzić te żarówki? Żarówki H7 55W SUPER WHITE - WYSYŁKA W CENIE (3014334575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

od tego samego sprzedawcy i wygladaja tak samo wiec moze i swieca tak samo? :D

Krzychu, wziąłeś je na testy ?

Opublikowano

Jeszcze nie :-) niebawem wezmę i zdam relację :-P

Opublikowano

Zatem czekamy.

Opublikowano
  • Autor
Zatem czekamy.

:naughty:

HIDy mnie już doprowadzają do szewskiej pasji, a xenon ori dopiero ok wiosny. Może znalazłaby się jakaś alternatywa dla żółtego światła z żarówek H7

Opublikowano

Też właśnie poszukuje alternatywy dla H7

Opublikowano
  • Autor

Nowe turbo już na aucie, olej wymieniony :) Wszystko póki co idzie dobrze, program w marcu już się nie mogę doczekać :naughty:

Opublikowano
Nowe turbo już na aucie, olej wymieniony :) Wszystko póki co idzie dobrze, program w marcu już się nie mogę doczekać :naughty:

a na samej tyurbawce wiekszej czuć różnicę??

Opublikowano

Bez korekty pewno jeżdzi tak samo:wink:

Opublikowano
  • Autor

Bez korekty pewno jeżdzi tak samo:wink:

A nawet ciut gorzej.

Wydaje mi się że lepiej przyśpiesza w niższych obrotach oraz na 4 i 5 biegu.

1,2 bieg cieniutko jak się ją wprowadza w wyższe obroty to słabo jedzie, ciut gorzej od serii AWX

Opublikowano

Ciekawe na jaką sztukę trafiłeś módl się żeby fajnie z dołu wstawała. Moja wstaje dosyć dobrze ale mimo to nie jest jak na AWX po programie. Jednym słowiem drugi raz bym BRD nie wrzucił do auta:wink:

Opublikowano
  • Autor

Cholera wie... tzn jak jest po programie u Ciebie ?

Opublikowano
Ciekawe na jaką sztukę trafiłeś módl się żeby fajnie z dołu wstawała. Moja wstaje dosyć dobrze ale mimo to nie jest jak na AWX po programie. Jednym słowiem drugi raz bym BRD nie wrzucił do auta:wink:
Ja po programie wrzuciłem dwumase ori do AVF i chodzi elegancko:wink:
Opublikowano

Wladi mówimy o Turbinie:decayed:

Opublikowano
Wladi mówimy o Turbinie:decayed:
:doh: sorki poje...mi się:decayed:
Opublikowano
Cholera wie... tzn jak jest po programie u Ciebie ?

No zobaczysz. Z BRD to loteria jak będzie wstawać. Jedne lepiej jedne gorzej. U mnie można powiedzieć że nie najgorzej ale jednak do AWX po sofcie brakuje wiele. Dla przykładu ruszasz z miejsca pierwszy bieg kręcisz do 2tys. Zmieniasz bieg i dajesz gazu. To auto myśli,myśli i dopiero przy 1800 zaczyna jechać:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Moja wstaje dosyć dobrze ale mimo to nie jest jak na AWX po programie.

rozwiń swoją myśl :whistling:

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ----------

ale po to wymieniamy turbo z AWX na BRD żeby więcej dmuchało tak ? i więcej koni można z BRD wykrzesać niż z AWX przecież

Opublikowano
Moja wstaje dosyć dobrze ale mimo to nie jest jak na AWX po programie.

rozwiń swoją myśl :whistling:

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ----------

ale po to wymieniamy turbo z AWX na BRD żeby więcej dmuchało tak ? i więcej koni można z BRD wykrzesać niż z AWX przecież

zgadza sie ale nie samymi konikami jedziesz , chodzi o zakres mocy w pewnych obrotach:wink: