michał69 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Mam pytanko bo kupiłem autko z niemiec z chipem audi a4 1.9tdi 90ps pod maska mam taką metalową kostke o wymiarach 7x5cm na niej jest napis d-chip i od niej wychodzą kable do akumlatora i do silnika nie znam sie na tym ale może mi ktoś powie co to za chip czy zwieksza moc silnika jak tak to o ile czy jest dobry czy nie powiem szczerze ze autko sobie hula troche. a nie znam sie natym za bardzo. Dzieki.
spanky Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Mam pytanko bo kupiłem autko z niemiec z chipem audi a4 1.9tdi 90ps pod maska mam taką metalową kostke o wymiarach 7x5cm na niej jest napis d-chip i od niej wychodzą kable do akumlatora i do silnika nie znam sie na tym ale może mi ktoś powie co to za chip czy zwieksza moc silnika jak tak to o ile czy jest dobry czy nie powiem szczerze ze autko sobie hula troche. a nie znam sie natym za bardzo. Dzieki. masz box'a ... a kazdy BOX to zło ... ja bym wypial i zobil normalna korekcje softu ...
GILI Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Mam pytanko bo kupiłem autko z niemiec z chipem audi a4 1.9tdi 90ps pod maska mam taką metalową kostke o wymiarach 7x5cm na niej jest napis d-chip i od niej wychodzą kable do akumlatora i do silnika nie znam sie na tym ale może mi ktoś powie co to za chip czy zwieksza moc silnika jak tak to o ile czy jest dobry czy nie powiem szczerze ze autko sobie hula troche. a nie znam sie natym za bardzo. Dzieki. Bez tego będzie hulać nie wiele gożej ale potrzebny ci prawdziwy chip
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 wypinaj to g... i zrób sobie porządny program :th:, byle nie gotowca
dssn Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 jak ci sie nic z autem nie dzieje to zostaw jak jest, ewentualnie podjedz na hamownie i zobacz ile masz tak naprawde mocy. Skoro nic sie zlego nie dzieje to po co masz rezygnowac z czegos za co ktos juz zaplacil i doplacac zeby bylo troche lepiej (poza tym nie wiadomo co to za box i czy jest bardzo fatalny)
Piotrek98igo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 jezeli nie chcesz miec problemow w niedalekiej przyszlosci to wypnij to :>
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 jak ci sie nic z autem nie dzieje to zostaw jak jest, ewentualnie podjedz na hamownie i zobacz ile masz tak naprawde mocy. Skoro nic sie zlego nie dzieje to po co masz rezygnowac z czegos za co ktos juz zaplacil i doplacac zeby bylo troche lepiej (poza tym nie wiadomo co to za box i czy jest bardzo fatalny) Bzdury.... wypinaj to "coś" jak najszybciej
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 to gó...o (to nie program tylko wirus) oszukuje ECU, a to nic dobrego
michał69 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 a ile bedzie mnie kosztowało takie wypniecie tego i zresetowanie komputera
mcm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 wypnij i ewentualnie zczytaj błędy , które ten "chip" ci zrobił, jak znajdziesz kogoś z forum z VAGiem z twojej okolicy może zrobi ci to za
hipcio Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Kolego, umów się z Rogalem (Rogalotti forumowy) i nie żałuj kilomoterków do Warszwki bo naprawdę WARTO. Ja nie żałuję, a niunia zachwyca wszystkich :>
voxan69 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Dokładnie - jedź do Rogala - ja jechałem 400 km ale warto było - Box to jest zło i nie słuchaj innych że to jest dobre. Jak ma być dobre skoro nie jest to nowa mapa tylko coś co oszukuje ECU i zwiększa bokiem dawkę moczu
Rekomendowane odpowiedzi