Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 W piątek , ale po robocie ,z tego co wiem parę aut pojedzie
JawoR36 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ja prawdopodobnie będę w piątek od rana 8 - 10 z jaworem, ktoś jeszcze dotrze, żeby móżna było pomóc zamataczyć miejsce? Uwijaj sie. Ja ze szwagrami ruszam z samego ranca w piatek i nie bedziem czekac Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Chuck Norris Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja prawdopodobnie będę w piątek od rana 8 - 10 z jaworem, ktoś jeszcze dotrze, żeby móżna było pomóc zamataczyć miejsce? Ja mogę pomóc
czorny_07 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 jawor, piątek 6 rano będę w Lesznie, o 5 wyjeżdżam od siebie:decayed:
czorny_07 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 nie ma problemu bliżej piątku przekręce do Ciebie, moglibyśmy wjechać gdzieś tam razem, bo ja nie jestem obyty w terenie, od której tam będziesz?
WhyMe? Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 nie ma problemu bliżej piątku przekręce do Ciebie, moglibyśmy wjechać gdzieś tam razem, bo ja nie jestem obyty w terenie, od której tam będziesz? No właśnie nie wiem o której rano będę Zdzwonimy się i jak coś to cię wprowadzę PS. Tylko odblokuj mój numer
JawoR36 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 W razie, jakby ktoś potrzebował jakieś części do A4 B5 i B6, to piszcie do mnie. Jak będę mieć to przywiozę na Nysę. Mam wszystkie pierdoły, także śmiało można pisać.
czorny_07 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 lecimy z jaworem leszno głogów polkowice lubin legnica i autostradą dalej do nysy, ktoś się podłącza po drodze?
JawoR36 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 lecimy z jaworem leszno głogów polkowice lubin legnica i autostradą dalej do nysy, ktoś się podłącza po drodze? Te, jakie Leszno? Wolsztyn - Wschowa - Głogów - Polkowice - Lubiń i dalej autostradą do Nysy.
fantowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Panowie organizujcie pogodę na sobotę bo teraz to jest jakaś padaka kto leci A4 od strony Krakowa??
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 lecimy z jaworem leszno głogów polkowice lubin legnica i autostradą dalej do nysy, ktoś się podłącza po drodze? Te, jakie Leszno? Wolsztyn - Wschowa - Głogów - Polkowice - Lubiń i dalej autostradą do Nysy. Wschowa to dziura, więc napisałem leszno Sent from my HTC using Tapatalk
JawoR36 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 lecimy z jaworem leszno głogów polkowice lubin legnica i autostradą dalej do nysy, ktoś się podłącza po drodze? Te, jakie Leszno? Wolsztyn - Wschowa - Głogów - Polkowice - Lubiń i dalej autostradą do Nysy. Wschowa to dziura, więc napisałem leszno Sent from my HTC using Tapatalk No, no, a Wolsztyn to już metropolia
Mati_23 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 panowie kto leci przez kędzierzyn, ewentualnie można się ustawić już gdzieś w nysie żeby wjechać razem ???
WhyMe? Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 panowie kto leci przez kędzierzyn, ewentualnie można się ustawić już gdzieś w nysie żeby wjechać razem ??? Na pw. ci numer podam to będziesz dzwonił do mnie
H4mm3R Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 panowie kto leci przez kędzierzyn, ewentualnie można się ustawić już gdzieś w nysie żeby wjechać razem ??? Ja lecę przez Większyce - Prudnik... PS. przeczytaj regulamin i popraw podpis jak nie chcesz otrzymać order
Rekomendowane odpowiedzi