Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Czarnula biggmana - projekt full opcja [webasto, LED]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Powoli czuć wiosnę i trzeba zaczynać rezać :wink: wpadła kiera multi s-line B8 :decayed:

no Karol pozazdrościć kiery :decayed::slina:

Dzięki :decayed: kurde to już 4 kierownica w moim aucie :facepalm::kox:

A u mnie jest wiosna jak się trawa zazieleni jak sie cipka zaczerwienie jak h*j stoi jak sosna wtedy jest prawdziwa wiosna :decayed:

:buahaha:

Karol bardzo dobra dezyzja z ta kiera:wink:.... tzn chodzi mi o dezycje sprzedazy starej:decayed: :banan:

dobrze że trafiła w dobre ręce :good:

Karol, odpisz na sms bo cos ostatnio nie piszesz:grin: :grin:

ło karwa ustaw sie w kolejce:polew: :polew::polew: :polew: łącznik ma dużo smsów:polew: :polew::polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

---------- Post dopisany 22-04-2013 at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2013 at 11:36 ----------

Wiosenne porządki i letnie felgi :decayed:

63950460.jpg

93078155.jpg

45345110.jpg

61300526.jpg

Edytowane przez biggman

Opublikowano

dalej grubo i tłusto :oklasky:

Opublikowano

Małe te laczki :whistling:

Opublikowano
Małe te laczki :whistling:

Karol zakładaj gwint i 20 cali :decayed:

Opublikowano

Karol musisz delikatnie w dół zejść bo koła sie gubią - poza tym malyna :kox: widzę że tunel na mnie czeka :naughty: dbaj o niego :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Może kiedyś będzie większe koło :) póki co ten wzór mi się podoba :decayed: dzięki Tomek za fele, jak wyważali mówili że idelanie proste i wyważone :wink:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

Karol musisz delikatnie w dół zejść bo koła sie gubią - poza tym malyna :kox: widzę że tunel na mnie czeka :naughty: dbaj o niego :decayed:

Marcin coś tam dla mnie kombinuje żeby auto niżej stało :naughty: Rafał tunelik jest Twój tylko musze z Dońkiem się umówić na montaż kilku gratów, to się go wyciągnie. Idealny nie jest, ale dosyć ładnie wygląda, sam zobaczysz, najwyżej wyrzucisz :wink:

Opublikowano
Może kiedyś będzie większe koło :) póki co ten wzór mi się podoba :decayed: dzięki Tomek za fele, jak wyważali mówili że idelanie proste i wyważone :wink:

jak się stykniemy to się pomylisz i wsiądziesz do mojej :decayed: chętnie Twoje wnętrze widział bym u siebie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Pare razy zawitasz u Dońka, Marcina i będziesz miał wnętrze lepsze niż moje :kox:

Opublikowano
Pare razy zawitasz u Dońka, Marcina i będziesz miał wnętrze lepsze niż moje :kox:

Karol, ja z nimi to już mogę tylko wódy się napić :grin: bo inaczej mi żona podziękuje i walizki na próg wystawi :decayed: także trzymam kciuki za zewn. s-line u Ciebie :wink:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: dobrze że chociaż napić się pozwala :wink: S-line zewnętrzny powolutku będzie, tak naprawdę nie mam "tylko" zderzaka przedniego :facepalm:
Opublikowano

a tył masz ? bo dla mnie na tył zderzak z s4 i dwa kominy miażdzy suty :kox::slina:

Opublikowano
  • Autor

Tak mam s-line tył z pdc, ale bez otworów na kominy, czeka na malowanie. Z S4 pięknie wygląda :slina: pewnie założe ten zderzak i będę od nowa szukał podwójnego wydechu i zderzaka S4 :kox:

Opublikowano
Tak mam s-line tył z pdc, ale bez otworów na kominy, czeka na malowanie. Z S4 pięknie wygląda :slina: pewnie założe ten zderzak i będę od nowa szukał podwójnego wydechu i zderzaka S4 :kox:

:good:

Opublikowano

Bez kitu chyba chyba codziennie audianka sprzatana :) moze podrzuce Ci moja corcie to bedzie przynajmniej co sprzatac. A na powaznie to bardzo ladnie sie prezentuje w letnich papuciach

Opublikowano
  • Autor

Dawaj śmiało wysprzątamy obie przy browarze :decayed: dziex :)

---------- Post dopisany 29-04-2013 at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 14:43 ----------

W weekend wywaliłem korbki z tyłu :facepalm:

korby.jpg

Pojawiły się też blendy Bose :decayed:

boself.jpg

Edytowane przez biggman

Opublikowano

Teraz z tym BOSE w B6stkach jest jak w beemkach w m pakiecie, więcej ich niż producent wypuścił :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe :decayed:

Opublikowano

fajny mod z elepsztrycznymi szybkami..... tez mnie to czeka na dniach.....:decayed:

Opublikowano

Domin maczał tu palce?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Domin będzie jeszcze podpinał kilka kabelków a jakże :decayed: ale to za pare dni :wink: