biggman Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Powoli czuć wiosnę i trzeba zaczynać rezać wpadła kiera multi s-line B8 no Karol pozazdrościć kiery Dzięki kurde to już 4 kierownica w moim aucie A u mnie jest wiosna jak się trawa zazieleni jak sie cipka zaczerwienie jak h*j stoi jak sosna wtedy jest prawdziwa wiosna Karol bardzo dobra dezyzja z ta kiera:wink:.... tzn chodzi mi o dezycje sprzedazy starej:decayed: dobrze że trafiła w dobre ręce Karol, odpisz na sms bo cos ostatnio nie piszesz:grin: ło karwa ustaw sie w kolejce:polew: :polew: łącznik ma dużo smsów:polew: :polew: :polew: ---------- Post dopisany 22-04-2013 at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2013 at 11:36 ---------- Wiosenne porządki i letnie felgi Edytowane 5 Stycznia 2016 przez biggman
tomi790 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Małe te laczki Karol zakładaj gwint i 20 cali
Rafi78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Karol musisz delikatnie w dół zejść bo koła sie gubią - poza tym malyna widzę że tunel na mnie czeka dbaj o niego
biggman Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Może kiedyś będzie większe koło póki co ten wzór mi się podoba dzięki Tomek za fele, jak wyważali mówili że idelanie proste i wyważone ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Karol musisz delikatnie w dół zejść bo koła sie gubią - poza tym malyna widzę że tunel na mnie czeka dbaj o niego Marcin coś tam dla mnie kombinuje żeby auto niżej stało Rafał tunelik jest Twój tylko musze z Dońkiem się umówić na montaż kilku gratów, to się go wyciągnie. Idealny nie jest, ale dosyć ładnie wygląda, sam zobaczysz, najwyżej wyrzucisz
Rafi78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Może kiedyś będzie większe koło póki co ten wzór mi się podoba dzięki Tomek za fele, jak wyważali mówili że idelanie proste i wyważone jak się stykniemy to się pomylisz i wsiądziesz do mojej chętnie Twoje wnętrze widział bym u siebie
biggman Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pare razy zawitasz u Dońka, Marcina i będziesz miał wnętrze lepsze niż moje
Rafi78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pare razy zawitasz u Dońka, Marcina i będziesz miał wnętrze lepsze niż moje Karol, ja z nimi to już mogę tylko wódy się napić bo inaczej mi żona podziękuje i walizki na próg wystawi także trzymam kciuki za zewn. s-line u Ciebie
biggman Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 dobrze że chociaż napić się pozwala S-line zewnętrzny powolutku będzie, tak naprawdę nie mam "tylko" zderzaka przedniego
Rafi78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 a tył masz ? bo dla mnie na tył zderzak z s4 i dwa kominy miażdzy suty
biggman Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak mam s-line tył z pdc, ale bez otworów na kominy, czeka na malowanie. Z S4 pięknie wygląda pewnie założe ten zderzak i będę od nowa szukał podwójnego wydechu i zderzaka S4
Rafi78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak mam s-line tył z pdc, ale bez otworów na kominy, czeka na malowanie. Z S4 pięknie wygląda pewnie założe ten zderzak i będę od nowa szukał podwójnego wydechu i zderzaka S4
spidzior Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Bez kitu chyba chyba codziennie audianka sprzatana moze podrzuce Ci moja corcie to bedzie przynajmniej co sprzatac. A na powaznie to bardzo ladnie sie prezentuje w letnich papuciach
biggman Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Dawaj śmiało wysprzątamy obie przy browarze dziex ---------- Post dopisany 29-04-2013 at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 14:43 ---------- W weekend wywaliłem korbki z tyłu Pojawiły się też blendy Bose Edytowane 5 Stycznia 2016 przez biggman
Młody_drog Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Teraz z tym BOSE w B6stkach jest jak w beemkach w m pakiecie, więcej ich niż producent wypuścił :decayed:
spidzior Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 fajny mod z elepsztrycznymi szybkami..... tez mnie to czeka na dniach.....
biggman Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Domin będzie jeszcze podpinał kilka kabelków a jakże ale to za pare dni
Rekomendowane odpowiedzi