Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

w którym banku konto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PEKAO robi sobie z klientów jaja przy okazji fuzji z BPH (może tylko ze mnie, bo byłem klientem BPH) więc szukam konta taniego w prowadzeniu, z dużą ilością bankomatów, najlepiej darmowych i oczywiście z obsługą przez internet. może zostać jednak w PEKAO - jest w sieci bankomatów Euronet?

Opublikowano

mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th:

Opublikowano

A ja polecam konto >30 w bzwbk. Nic nie płacisz za prowadzenie rachunku, masz dostęp iternetowy, 5 przelewów masz free, kazda transakcja potwierdzana smsem.

Opublikowano

mbank :wink4:

Opublikowano

PEKAO robi sobie z klientów jaja przy okazji fuzji z BPH (może tylko ze mnie, bo byłem klientem BPH) więc szukam konta taniego w prowadzeniu, z dużą ilością bankomatów, najlepiej darmowych i oczywiście z obsługą przez internet. może zostać jednak w PEKAO - jest w sieci bankomatów Euronet?

Tak to tylko w erze :confused4:

Pytanie jak będzie wykorzystywane konto, ile przelewów miesięcznie będziesz robił. Czy opłacasz jakieś rachunki przez net ?

Robiąc zakupy płacisz gotówką czy wolisz kartą ?

Wybierając konto warto zagłębić się w te informacje, ponieważ czasami konta które wydają się droższe w rzeczywistości są tańsze od tych promowanych :>

Opublikowano
  • Autor

miesięcznie robię kilkanaście przelewów za zakupy w necie, nie opłacam żadnych rachunków, na zakupach preferuję kartę (głównie przy tankowaniu, za coca-colę w sklepie płacę gotówką ;) ).

jak to jest w wpłatami gotówki na konta i z bankomatami w Inteligo i w mBanku?

Opublikowano

BZ WBK <30 dobre konto

Opublikowano

jak to jest w wpłatami gotówki na konta i z bankomatami w Inteligo i w mBanku?

Jesli chodzi o mBank to z bankomatów euronetu i bzwbk wyplacasz za darmo. [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 11:39 _________________________________________________

miesięcznie robię kilkanaście przelewów za zakupy w necie, nie opłacam żadnych rachunków, na zakupach preferuję kartę (głównie przy tankowaniu, za coca-colę w sklepie płacę gotówką ;) ).

w takim przypadku mBank będzie dobrym wyborem :th: Mam tam konto od początku jego istnienia :decayed:

Opublikowano

ja polecam mbank

6 lat mam tam konto + kredyt hipoteczny

naprawdę jest ok

Opublikowano

mam konto w mbanku od kilku lat i jest w porządku, teraz założyłam jeszcze w polbanku i też niezbyt drogie prowadzenie, dostęp przez internet i możliwość wypłaty w bankomatach Euronetu.

Opublikowano

Ja natomiast polecam milenium bank

Opublikowano

Ja natomiast polecam milenium bank

ale napisz mu dlaczego? za co płacisz a za co nie... niech chłopak ma porównanie :wink4:

Opublikowano

Ja mam w ING. przelewy za darmo , prowadzenie konta 5 pln. Bankomatów troche jest, plus wypłaty z EURONETU z prowizją 1 pln. Wiem ze jest taka opcja za kilka (nie wiem , musiałbys do nich zadzwonic) złotych miesiecznie mozna sobie wypłacac z kazdego bankomatu za free.

w kazdym badz razie polecam , miałem kiedys w PKO BP ale mnie wk***i...li i zmieniłem. Porównania nie ma. :th:

Opublikowano

Ja jestem zadowolony z Lukas Banku, miesiecznie place za prowadzenie konta 1zl (przy wiekszej sumie na koncie to oni nawet doplacaja), za przelewy 0zl.

Opublikowano

Również polecam mbank

Opublikowano
  • Autor

rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? a jak to jest z wpłatami przez inne banki?

Opublikowano

rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? a jak to jest z wpłatami przez inne banki?

Wpłacasz kase z innego konta przelewem, albo przez wpłatomaty które są w różnych miastach, najczęściej w centrach handlowych, wszystkie wpłatomaty są wyszczególnione na stronie mBanku.

Opublikowano

Mam takie

mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th:

I takie

A ja polecam konto >30 w bzwbk. Nic nie płacisz za prowadzenie rachunku, masz dostęp iternetowy, 5 przelewów masz free, kazda transakcja potwierdzana smsem.

I robię tak

rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK?

Jeżeli mam używać konta do robienia opłat, różnego rodzaju przelewów to bardziej wolę mBank :th:

Opublikowano

Jarko ile Ty masz kont :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko ile Ty masz kont :gwizdanie: :gwizdanie:

Tyle żeby się komornik nie połapał :decayed: