Pelex Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliszew Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Hej,jestem z Augustowa i posiadam obecnie AudiB4.Mam zamiar teraz kupic A4 2,5TDi i poszukuje dokaładnych info na ich temat.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam Wszystkich miłośników A4. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 Avant 2.5 TDI z 2004r. Pozdrawiam Albi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witaj , i zapraszamy na spota :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Siema , wpadaj na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Słuszny silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutilus82 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam wszystkich. Niedawno zakupilem A4 i jak do tej pory znalazlem tu duzo ciekawych wskazowek co do mojego autka no i mam nadzieje ze nasza wspolpraca bedzie sie dalej ukladala dobrze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witam nowego posiadacza dieselka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z1000 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witka Od pewnego czasu jestem posiadaczem B6. W "cywilu" poruszam sie motocyklem wiec marny ze mnie znawca samochodow, zwlaszcza takich cacek jak Audi . Oczywiscie chcialbym powiedziec zbiorowe czesc :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NUTI Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Siemanko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi